Скандал у Грчкој: Голман направио грешку, па добио батине од газде клуба!

Аргентински чувар мреже Матијас Дегра доживео серију непријатности у Лариси након велике грешке у мечу са Ираклисом!

Фудбал 16.09.2016 | 09:30
Скандал у Грчкој: Голман направио грешку, па добио батине од газде клуба!
Невероватна сцена у Грчкој. Први човек Ларисе Алексис Коујијас физички је насрнуо на голмана свог тима Матијаса Дегру након утакмице са Ираклисом, пошто је аргентински чувар мреже направио велику грешку и тако спречио свој тим да дође до победе на првој утакмици у новој сезони.

Ту није био крај, Дегра је убрзо и избачен из тима, што га је шокирало и бацило у потпуни очај.

"Желим да се извиним навијачима, изгубили смо два бода због моје грешке. Али такве ствари се дешавају и најбољима, ово ми се први пут догодило и шокиран сам. Када сам изашао са терена Кујас ме је позвао, ухватио за врат и ударио. Када је то хтео да учини други пут, реаговао сам и почео да се браним. Ту је било 20 људи, који су могли да виде шта се догодило", рекао је Дегра.

Подршка није стигла ни од тренера Ангелоса Анастасијадиса.

"Очекивао сам подршку од њега, јер је он човек који је играо фудбал, да ће разумети. Али, рекао ми је да напустим клуб и да више нисам у тиму. Уживао сам у фудбалу, са великим задовољством сам долазио на тренинге, али сада ми је мука од фудбала. Размишљао сам да идем на суд, јер ми се ово први пут догађа. Ја сам странац и не знам да ли су овакве ствари нормалне. Не желим да ствбарам проблеме. Нисам спавао целу ноћ, а онда сам плакао. Ова грешка ће ме прогонити док не умрем, гледао сам снимак 2.000 пута. Плакао је и мој отац, рекао ми је да се вратим у Аргентину и да не требам ово да радим. Мислим да ћу отићи из Грчке. Провео сам девет година у Европи и сада морам да се вратим у Аргентину", додао је Дегра.

Аргентинац има 33 године, а пре Ларисе бранио је за АЕЛ из Лимасола, Шериф, Пасош Фереиру, Астерас, Верију и Аполон. Поникао је у Тељересу из Кордобе.



Извор: моззартспорт

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Код нас то ради Дукић

16.09.2016 08:23

Код нас то ради тајкун Рајко Дукић туче дјецу погинулих бораца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

16.09.2016 08:51

Грци су одавно изумрли ! Нису то грци него нека мјесавина ⛪️