Skandal u Grčkoj: Golman napravio grešku, pa dobio batine od gazde kluba!

Argentinski čuvar mreže Matijas Degra doživeo seriju neprijatnosti u Larisi nakon velike greške u meču sa Iraklisom!

Fudbal 16.09.2016 | 09:30
Skandal u Grčkoj: Golman napravio grešku, pa dobio batine od gazde kluba!
Neverovatna scena u Grčkoj. Prvi čovek Larise Aleksis Koujijas fizički je nasrnuo na golmana svog tima Matijasa Degru nakon utakmice sa Iraklisom, pošto je argentinski čuvar mreže napravio veliku grešku i tako sprečio svoj tim da dođe do pobede na prvoj utakmici u novoj sezoni.

Tu nije bio kraj, Degra je ubrzo i izbačen iz tima, što ga je šokiralo i bacilo u potpuni očaj.

"Želim da se izvinim navijačima, izgubili smo dva boda zbog moje greške. Ali takve stvari se dešavaju i najboljima, ovo mi se prvi put dogodilo i šokiran sam. Kada sam izašao sa terena Kujas me je pozvao, uhvatio za vrat i udario. Kada je to hteo da učini drugi put, reagovao sam i počeo da se branim. Tu je bilo 20 ljudi, koji su mogli da vide šta se dogodilo", rekao je Degra.

Podrška nije stigla ni od trenera Angelosa Anastasijadisa.

"Očekivao sam podršku od njega, jer je on čovek koji je igrao fudbal, da će razumeti. Ali, rekao mi je da napustim klub i da više nisam u timu. Uživao sam u fudbalu, sa velikim zadovoljstvom sam dolazio na treninge, ali sada mi je muka od fudbala. Razmišljao sam da idem na sud, jer mi se ovo prvi put događa. Ja sam stranac i ne znam da li su ovakve stvari normalne. Ne želim da stvbaram probleme. Nisam spavao celu noć, a onda sam plakao. Ova greška će me progoniti dok ne umrem, gledao sam snimak 2.000 puta. Plakao je i moj otac, rekao mi je da se vratim u Argentinu i da ne trebam ovo da radim. Mislim da ću otići iz Grčke. Proveo sam devet godina u Evropi i sada moram da se vratim u Argentinu", dodao je Degra.

Argentinac ima 33 godine, a pre Larise branio je za AEL iz Limasola, Šerif, Pasoš Fereiru, Asteras, Veriju i Apolon. Ponikao je u Teljeresu iz Kordobe.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Kod nas to radi Dukić

16.09.2016 08:23

Kod nas to radi tajkun Rajko Dukić tuče djecu poginulih boraca

ODGOVORITE
Name

Milos

16.09.2016 08:51

Grci su odavno izumrli ! Nisu to grci nego neka mjesavina ⛪️