Бомба из Хумске: Величковић остаје у Партизану!

Лидер прошлосезонске екипе црно-белих у среду ће потписати нови уговор са Партизаном, сазнаје МОНДО.

Кошарка 13.09.2016 | 22:15
Бомба из Хумске: Величковић остаје у Партизану!
Новица Величковић остаје у Партизану!

Искусни крилни центар, предводник екипе црно-белих која је завршила прошлу сезону, биће један од најважнијих адута Александра Џикића и у новој такмичарској години.

Према сазнањима МОНДА, Величковић је у уторак сео за сто са руководством Партизана и договорио нови уговор са црно-белима, који ће потписати у среду!

Џикићев састав добиће тако велико појачање и у свлачионици и на терену, где ће на позицији "четири" рачунати и на сребрног српског олимпијца Стефана Бирчевића, који је у јуну постао прво појачање црно-белих за такмичарску 2016/17.

Са Величковићем у саставу, Партизан ће током викенда учествовати на турниру у Трсту, а потом ће у Хали спортова "Ранко Жеравица" проћи и генералне провере против Антверпена и Лукоила, уз бесплатан улаз и присуство навијача.

Љубимац "Гробара" тако је договорио свој други повратак у клуб у који је први пут стигао још 2001. године, као кадет КК Земун. За први тим црно-белих дебитовао 2004, а 2009. је прешао у Реал, након пет освојених титула првенства Србије и три шампионска прстена АБА лиге. 

До прошлосезонског доласка у Партизан наступао је за Бамберг, Мегу и Трабзон.

Овог лета је било наговештаја да би Величковић могао да појача вицешампиона Италије, Ређо Емилију, али је ипак остао у Београду, где је индивидуално радио све до ове недеље, када ће поново задужити црно-белу опрему.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

блука

13.09.2016 22:40

Каква бомба хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ