Bomba iz Humske: Veličković ostaje u Partizanu!

Lider prošlosezonske ekipe crno-belih u sredu će potpisati novi ugovor sa Partizanom, saznaje MONDO.

Košarka 13.09.2016 | 22:15
Bomba iz Humske: Veličković ostaje u Partizanu!
Novica Veličković ostaje u Partizanu!

Iskusni krilni centar, predvodnik ekipe crno-belih koja je završila prošlu sezonu, biće jedan od najvažnijih aduta Aleksandra Džikića i u novoj takmičarskoj godini.

Prema saznanjima MONDA, Veličković je u utorak seo za sto sa rukovodstvom Partizana i dogovorio novi ugovor sa crno-belima, koji će potpisati u sredu!

Džikićev sastav dobiće tako veliko pojačanje i u svlačionici i na terenu, gde će na poziciji "četiri" računati i na srebrnog srpskog olimpijca Stefana Birčevića, koji je u junu postao prvo pojačanje crno-belih za takmičarsku 2016/17.

Sa Veličkovićem u sastavu, Partizan će tokom vikenda učestvovati na turniru u Trstu, a potom će u Hali sportova "Ranko Žeravica" proći i generalne provere protiv Antverpena i Lukoila, uz besplatan ulaz i prisustvo navijača.

Ljubimac "Grobara" tako je dogovorio svoj drugi povratak u klub u koji je prvi put stigao još 2001. godine, kao kadet KK Zemun. Za prvi tim crno-belih debitovao 2004, a 2009. je prešao u Real, nakon pet osvojenih titula prvenstva Srbije i tri šampionska prstena ABA lige. 

Do prošlosezonskog dolaska u Partizan nastupao je za Bamberg, Megu i Trabzon.

Ovog leta je bilo nagoveštaja da bi Veličković mogao da pojača vicešampiona Italije, Ređo Emiliju, ali je ipak ostao u Beogradu, gde je individualno radio sve do ove nedelje, kada će ponovo zadužiti crno-belu opremu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bluka

13.09.2016 22:40

Kakva bomba hahahahaha

ODGOVORITE