Ред Булови и Фераријеви демони прогоне Хамилтона пред ВН Сингапура!

Луис Хамилтон и Нико Розберг призивају међусобну борбу, али се плаше понављања прошлосезонског сценарија и доминације Ред Була и Ферарија у Сингапуру.

Остали спортови 16.09.2016 | 09:45
Ред Булови и Фераријеви демони прогоне Хамилтона пред ВН Сингапура!
Возачи Мерцедес АМГ Петронаса стрепе од предстојеће трке у Сингапуру. Наиме, Луис Хамилтон и Нико Розберг немају само личне дуеле на уму уочи првих тестирања на сингапурском бојишту. По њиховом мишљењу, на предстојећој трци добре шансе припадају Ред Булу који има веома добре перформансе на на овој стази.

„Сећам се прошле године да су Ферари и Ред Бул били бољи од нас. Било је тешко, па се надам се да неће бити тако ове године, али са друге стране, ни то не би било тако лоше“, рекао је Луис Хамилтон који више не може да рачуна на било какву предност у шампионату јер се и његова залиха бодова већ истопила. Британац чак пориче идеју о забринутости због успешног посла који је обавио Нико Розберг када је разлику у генералном пласману истопио на само два бода.

"Не, не размишљам о томе, јер ми је на уму само о следећа трка. Волео бих да будемо на свакој трци до краја први и други и верујем да би и Нико одговорио исто", изјавио је Хамилтон, као да се нада да ће симултанка у тимским борбама за победу на преосталим тркама одлучити питање освајача шампионске титуле.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар