Red Bulovi i Ferarijevi demoni progone Hamiltona pred VN Singapura!

Luis Hamilton i Niko Rozberg prizivaju međusobnu borbu, ali se plaše ponavljanja prošlosezonskog scenarija i dominacije Red Bula i Ferarija u Singapuru.

Ostali sportovi 16.09.2016 | 09:45
Red Bulovi i Ferarijevi demoni progone Hamiltona pred VN Singapura!
Vozači Mercedes AMG Petronasa strepe od predstojeće trke u Singapuru. Naime, Luis Hamilton i Niko Rozberg nemaju samo lične duele na umu uoči prvih testiranja na singapurskom bojištu. Po njihovom mišljenju, na predstojećoj trci dobre šanse pripadaju Red Bulu koji ima veoma dobre performanse na na ovoj stazi.

„Sećam se prošle godine da su Ferari i Red Bul bili bolji od nas. Bilo je teško, pa se nadam se da neće biti tako ove godine, ali sa druge strane, ni to ne bi bilo tako loše“, rekao je Luis Hamilton koji više ne može da računa na bilo kakvu prednost u šampionatu jer se i njegova zaliha bodova već istopila. Britanac čak poriče ideju o zabrinutosti zbog uspešnog posla koji je obavio Niko Rozberg kada je razliku u generalnom plasmanu istopio na samo dva boda.

"Ne, ne razmišljam o tome, jer mi je na umu samo o sledeća trka. Voleo bih da budemo na svakoj trci do kraja prvi i drugi i verujem da bi i Niko odgovorio isto", izjavio je Hamilton, kao da se nada da će simultanka u timskim borbama za pobedu na preostalim trkama odlučiti pitanje osvajača šampionske titule.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar