ВК Партизан о Загребу: Не постоје мале и велике батине!

Ватерполо клуб Партизан се ограђује од неких ставова које је изнео координатор млађих селекција тог клуба професор Братуша.

Остали спортови 14.09.2016 | 14:15
ВК Партизан о Загребу: Не постоје мале и велике батине!
Тренер малдих ватерполиста Зоран Братуша у понедељак је изјавио је да је инцидент у Загребу, када је група хулигана напала играце црно-белих за сваку осуду, али да због разних спекулација мора да се зна истина - није било напада шипкама и бакљама.

Ова изјава је објављена на званичном сајту клуба, а сада је стигло и саопштење које је потписао председник Александар Шоштар.

Саопштење преносимо у целости из без исправки:

"Ватерполо клуб Партизан се ограђује од неких ставова које је изнео координатор млађих селекција проф. Братуша.

Пре свега у делу минимализације онога што се десило, јер је сваки напад на спортисте, били малолетни или пунолетни, више него ужасан чин. Сигурно не едукативан јер не постоје "мале батине" и "велике" батине. Затим, сигурно не можемо да прихватимо поистовећивање Београда и Загреба када су у питању лична безбедност спортиста јер у Београду се такве ствари не догађају, поготово не над младим спортистима!

Клуб ће у наредним данима предузети све неопходне радње да се утврди да ли је било и безбедносних пропуста у раду одговорних за ту селекцију играча. Ми сигурно нећемо стати и у сарадњи са нашом државом тражићемо да се дође до пуне истине и да се одговорни казне!

Док надлежни органи не утврде истину ,ми се као Клуб нећемо више оглашавати поводом овог питања!"

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар