VK Partizan o Zagrebu: Ne postoje male i velike batine!

Vaterpolo klub Partizan se ograđuje od nekih stavova koje je izneo koordinator mlađih selekcija tog kluba profesor Bratuša.

Ostali sportovi 14.09.2016 | 14:15
VK Partizan o Zagrebu: Ne postoje male i velike batine!
Trener maldih vaterpolista Zoran Bratuša u ponedeljak je izjavio je da je incident u Zagrebu, kada je grupa huligana napala igrace crno-belih za svaku osudu, ali da zbog raznih spekulacija mora da se zna istina - nije bilo napada šipkama i bakljama.

Ova izjava je objavljena na zvaničnom sajtu kluba, a sada je stiglo i saopštenje koje je potpisao predsednik Aleksandar Šoštar.

Saopštenje prenosimo u celosti iz bez ispravki:

"Vaterpolo klub Partizan se ograđuje od nekih stavova koje je izneo koordinator mlađih selekcija prof. Bratuša.

Pre svega u delu minimalizacije onoga što se desilo, jer je svaki napad na sportiste, bili maloletni ili punoletni, više nego užasan čin. Sigurno ne edukativan jer ne postoje "male batine" i "velike" batine. Zatim, sigurno ne možemo da prihvatimo poistovećivanje Beograda i Zagreba kada su u pitanju lična bezbednost sportista jer u Beogradu se takve stvari ne događaju, pogotovo ne nad mladim sportistima!

Klub će u narednim danima preduzeti sve neophodne radnje da se utvrdi da li je bilo i bezbednosnih propusta u radu odgovornih za tu selekciju igrača. Mi sigurno nećemo stati i u saradnji sa našom državom tražićemo da se dođe do pune istine i da se odgovorni kazne!

Dok nadležni organi ne utvrde istinu ,mi se kao Klub nećemo više oglašavati povodom ovog pitanja!"

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar