Шта је у полицији рекла ухапшена супруга Марка Булата

Жена Марка Булата - Марија Николић полицајцима се правдала да је дрогу узела за потребе свог супруга, ексклузивно сазнаје „Блиц“.

Забава 13.09.2016 | 09:37
Шта је у полицији рекла ухапшена супруга Марка Булата
- На саслушању, приведена се правдала да кокаин није за њу, већ за њеног супруга! Па је онда говорила да је за њих обоје. Одмах је признала да је одраније знала двојицу дилера и да их је због тога и позвала поводом нове набавке - каже извор „Блица“.
Марији Николић је написана кривична пријава која ће ићи редовним путем. Супруга певача Марка Булата ухапшена је због поседовања кокаина у акцији „Цунами“, у којој су током протеклог викенда ухапшени највећи дилери дроге. Она је ухапшена док је из свог поштанског сандучета узимала пакетић са дрогом.

- Двојица дилера која су била на полицијским мерама довела су инспекторе на врата Марије Николић. Они су јој по ранијем договору оставили кокаин у поштанском сандучету - додаје наш извор.

А док су Марији на рукама биле лисице, њен супруг је имао наступ на једном београдском сплаву. Као и до сада, његов наступ је био веома посећен, а док је низао своје и туђе хитове, чувени краљ сплавова и иконописац, као и љубитељ серијала „Ратови звезда“, по чему је све познат, није ни сањао да ће постати познат и као супруг даме која барата дрогом.

Како „Блиц“ сазнаје, полиција је код Марије запленила око два грама кокаина у два одвојена пакета. Било јој је одређено полицијско задржавање, након чега је пуштена да се брани са слободе.


- У притвору се понашала нормално. Није плакала, нити правила проблеме. По истеку 48 сати, пуштена је из ћелије - каже саговорник „Блица“.

Марко Булат и Марија Николић венчали су се 24. маја прошле године.

- Напишите да сам морао да се оженим... Срећан сам, наравно, како другачије. Ми смо брзо прешли преко оних младалачких фаза држања за руке, за такве ствари и она и ја имамо већ довољно година. Осетио сам ја одмах да је она права - рекао је на дан венчања певач. Пре Марије, Марко је био 13 година у браку с Мајом, с којом је укупно провео 18 година.

Хоћу у свештенике

- Одмах бих заменио микрофон свештеничком мантијом, без размишљања. Свашта се данас догађа у цркви, али ја бих обукао мантију из дубоких убеђења. Све у животу радим из убеђења и трудим се да живим исправно - изјавио је певач Марко Булат, познат као велики верник, након што се у Патријаршији састао с владиком нишким Јованом Пурићем, после заседања Сабора.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар