Šta je u policiji rekla uhapšena supruga Marka Bulata

Žena Marka Bulata - Marija Nikolić policajcima se pravdala da je drogu uzela za potrebe svog supruga, ekskluzivno saznaje „Blic“.

Zabava 13.09.2016 | 09:37
Šta je u policiji rekla uhapšena supruga Marka Bulata
- Na saslušanju, privedena se pravdala da kokain nije za nju, već za njenog supruga! Pa je onda govorila da je za njih oboje. Odmah je priznala da je odranije znala dvojicu dilera i da ih je zbog toga i pozvala povodom nove nabavke - kaže izvor „Blica“.
Mariji Nikolić je napisana krivična prijava koja će ići redovnim putem. Supruga pevača Marka Bulata uhapšena je zbog posedovanja kokaina u akciji „Cunami“, u kojoj su tokom proteklog vikenda uhapšeni najveći dileri droge. Ona je uhapšena dok je iz svog poštanskog sandučeta uzimala paketić sa drogom.

- Dvojica dilera koja su bila na policijskim merama dovela su inspektore na vrata Marije Nikolić. Oni su joj po ranijem dogovoru ostavili kokain u poštanskom sandučetu - dodaje naš izvor.

A dok su Mariji na rukama bile lisice, njen suprug je imao nastup na jednom beogradskom splavu. Kao i do sada, njegov nastup je bio veoma posećen, a dok je nizao svoje i tuđe hitove, čuveni kralj splavova i ikonopisac, kao i ljubitelj serijala „Ratovi zvezda“, po čemu je sve poznat, nije ni sanjao da će postati poznat i kao suprug dame koja barata drogom.

Kako „Blic“ saznaje, policija je kod Marije zaplenila oko dva grama kokaina u dva odvojena paketa. Bilo joj je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.


- U pritvoru se ponašala normalno. Nije plakala, niti pravila probleme. Po isteku 48 sati, puštena je iz ćelije - kaže sagovornik „Blica“.

Marko Bulat i Marija Nikolić venčali su se 24. maja prošle godine.

- Napišite da sam morao da se oženim... Srećan sam, naravno, kako drugačije. Mi smo brzo prešli preko onih mladalačkih faza držanja za ruke, za takve stvari i ona i ja imamo već dovoljno godina. Osetio sam ja odmah da je ona prava - rekao je na dan venčanja pevač. Pre Marije, Marko je bio 13 godina u braku s Majom, s kojom je ukupno proveo 18 godina.

Hoću u sveštenike

- Odmah bih zamenio mikrofon svešteničkom mantijom, bez razmišljanja. Svašta se danas događa u crkvi, ali ja bih obukao mantiju iz dubokih ubeđenja. Sve u životu radim iz ubeđenja i trudim se da živim ispravno - izjavio je pevač Marko Bulat, poznat kao veliki vernik, nakon što se u Patrijaršiji sastao s vladikom niškim Jovanom Purićem, posle zasedanja Sabora.

Blic
foto: internet

Komentari / 0

Ostavite komentar