Спортинг враћа Кристијана Роналда?!

Тешко нам је да поверујемо, али председник Лавова каже да је могуће!

Фудбал 12.09.2016 | 23:15
Спортинг враћа Кристијана Роналда?!
Председник Спортинга из Лисабона Бруно де Карваљо има јасан циљ - да врати Кристијана Роналда у Португалију.

Био би то, како каже, највећи посао у његовој предсесничкој каријери после којег би могао да се повуче са чела португалског гиганта. У среду увече Лавови гостују у Мадриду, против тима за који наступа најбољи фудбалер Европе, али газда Спортинга не крије да би волео да види Роналда у зелено-белом дресу.

„Био сам на стадиону када је Кристијано гостовао са Манчестер Јунајтедом и одмах сам видео у његовим очима жељу да се врати у Лисабон. Била је то утакмица у којој није запињао, знао је да је наше дете. Сви бисмо волели да видимо Роналда опет ове сезоне у Лисабону када буде гостовао с Реалом, мада ме више занима оно што ће уследити после тога. Ако Кристијано буде желео да оконча каријеру у домовини, логично је да то буде у дресу Спортинга“, изјавио је Карваљо.

Португалац не види препреку да успе у намери.

„И раније смо враћали у клуб наше старе фудбалере, као што је био случај с Нанијем 2014. године. Такви потези биће све чешћи у сезонама које следе“, обећава Карваљо, који не губи наду иако је Роналдо неколико пута истакао да жели да заврши каријеру у Реалу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар