Sporting vraća Kristijana Ronalda?!

Teško nam je da poverujemo, ali predsednik Lavova kaže da je moguće!

Fudbal 12.09.2016 | 23:15
Sporting vraća Kristijana Ronalda?!
Predsednik Sportinga iz Lisabona Bruno de Karvaljo ima jasan cilj - da vrati Kristijana Ronalda u Portugaliju.

Bio bi to, kako kaže, najveći posao u njegovoj predsesničkoj karijeri posle kojeg bi mogao da se povuče sa čela portugalskog giganta. U sredu uveče Lavovi gostuju u Madridu, protiv tima za koji nastupa najbolji fudbaler Evrope, ali gazda Sportinga ne krije da bi voleo da vidi Ronalda u zeleno-belom dresu.

„Bio sam na stadionu kada je Kristijano gostovao sa Mančester Junajtedom i odmah sam video u njegovim očima želju da se vrati u Lisabon. Bila je to utakmica u kojoj nije zapinjao, znao je da je naše dete. Svi bismo voleli da vidimo Ronalda opet ove sezone u Lisabonu kada bude gostovao s Realom, mada me više zanima ono što će uslediti posle toga. Ako Kristijano bude želeo da okonča karijeru u domovini, logično je da to bude u dresu Sportinga“, izjavio je Karvaljo.

Portugalac ne vidi prepreku da uspe u nameri.

„I ranije smo vraćali u klub naše stare fudbalere, kao što je bio slučaj s Nanijem 2014. godine. Takvi potezi biće sve češći u sezonama koje slede“, obećava Karvaljo, koji ne gubi nadu iako je Ronaldo nekoliko puta istakao da želi da završi karijeru u Realu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar