Видео: Мусемић: Одлазим због увреда балаваца!

Хусреф Мусемић поднио оставку на мјесто тренера тузланске Слободе. Вјероватно одлази и предсједник клуба Азмир Хусић.

Фудбал 12.09.2016 | 17:30
Видео: Мусемић: Одлазим због увреда балаваца!
Тузланска Слобода је у недјељу послије ремија са Младости ДК остала без тренера.

Хусреф Мусемић у обраћању новинарима послије утакмица саопштио је да је то била његова посљедња утакмица на клупи Слободе и да подноси оставку због увреда са трибина.

“Ја вас поздрављам, ово је била моја посљедња утакмица у Слободи. Желим вам пуно среће и хвала на сарадњи. Имам 55 година и нећу дозволити да мене балавци вријеђају на стадиону. Имам своје име, презиме и ауторитет. За годину и по дана урадио сам јако пуно ствари добрих и нећу дозволити да након једне изгубљене утакмице да ме вријеђеју неки балавци”, рекао је Мусемић коме су током утакмцие са Младости у неколико наврата навијачи скандирали да није пожељан на Тушњу.

Мусемић је рекао да разлог оставке нису никакве опструкције од стране фудбалера.

Новинари су питали да није можда у питању “врућа глава” разлог такве одлуке на шта је Мусемић одговорио.

“Нема врућа, хладна глава, моја је глава увијек таква каква је. Био сам коректан и свим срцем сам радио. Хвла играчима, вама медијима. Честитам бајрам свима који славе, мени је жао али то је моја одлука”, рекао је Мусемић.



Портал тузлански.ба објавио је да ће осим Мусемића клуб највјероватније напустити и предсједник клуба Азмир Хусић.

Он је незадовољан је што су у недјељу на стадион „Тушањ“ дошли надлежни органи како би „покупили“ новац од наплаћених улазница и који би био уплаћен руднику којем наводно руководство Слободе дугује нешто више од 20 хиљада марака још од 2002. године, навео је тузлански портал.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар