Video: Musemić: Odlazim zbog uvreda balavaca!

Husref Musemić podnio ostavku na mjesto trenera tuzlanske Slobode. Vjerovatno odlazi i predsjednik kluba Azmir Husić.

Fudbal 12.09.2016 | 17:30
Video: Musemić: Odlazim zbog uvreda balavaca!
Tuzlanska Sloboda je u nedjelju poslije remija sa Mladosti DK ostala bez trenera.

Husref Musemić u obraćanju novinarima poslije utakmica saopštio je da je to bila njegova posljednja utakmica na klupi Slobode i da podnosi ostavku zbog uvreda sa tribina.

“Ja vas pozdravljam, ovo je bila moja posljednja utakmica u Slobodi. Želim vam puno sreće i hvala na saradnji. Imam 55 godina i neću dozvoliti da mene balavci vrijeđaju na stadionu. Imam svoje ime, prezime i autoritet. Za godinu i po dana uradio sam jako puno stvari dobrih i neću dozvoliti da nakon jedne izgubljene utakmice da me vrijeđeju neki balavci”, rekao je Musemić kome su tokom utakmcie sa Mladosti u nekoliko navrata navijači skandirali da nije poželjan na Tušnju.

Musemić je rekao da razlog ostavke nisu nikakve opstrukcije od strane fudbalera.

Novinari su pitali da nije možda u pitanju “vruća glava” razlog takve odluke na šta je Musemić odgovorio.

“Nema vruća, hladna glava, moja je glava uvijek takva kakva je. Bio sam korektan i svim srcem sam radio. Hvla igračima, vama medijima. Čestitam bajram svima koji slave, meni je žao ali to je moja odluka”, rekao je Musemić.



Portal tuzlanski.ba objavio je da će osim Musemića klub najvjerovatnije napustiti i predsjednik kluba Azmir Husić.

On je nezadovoljan je što su u nedjelju na stadion „Tušanj“ došli nadležni organi kako bi „pokupili“ novac od naplaćenih ulaznica i koji bi bio uplaćen rudniku kojem navodno rukovodstvo Slobode duguje nešto više od 20 hiljada maraka još od 2002. godine, naveo je tuzlanski portal.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar