Теодосић: Кад затворим очи, замишљам само једно...!

Најбољи европски плејмејкер има само једну жељу у наредној сезони.

Кошарка 13.09.2016 | 12:45
Теодосић: Кад затворим очи, замишљам само једно...!
Дуго је Милош Теодосић чекао да се попне на кров Европе, а када је коначно прошле сезоне успео у томе, не силази му се тек тако.

"Када затворим очи, замишљам само једно: одбрану трофеја Евролиге. То је мој сан, а нема много њих који су учинили тако нешто", изјавио је плејмејкер московског ЦСКА за грчку новинску агенцију АНА-МПА, а преноси портал "Еурохоопс".

Капитен репрезентације Србије говорио је и о свом односу са тренером Димитрисом Итудисом.

"Када је дошао, рекао ми је да га слушам, јер само зајединчким снагама можемо да освојимо Евролигу. Дао сам му своје поверење и испоставило се да је био у праву. Сада тешко да могу ишта да му обећам, осим да ћу покушати да учиним све што од мене буде тражио на терену", рекао је Теодосић и додао:

"Притисак је сада на нама, јер бранимо трофеј који желе сви тимови. Наша мисија ће сада бити много тежа, али свесни смо да због тога морамо да запнемо још јаче".

Тема разговора био је и недавно пензионисани Димитрис Дијамантидис, с којим је Теодосић својевремено имао расправе на паркету.

"Он је свакако један од најбољих европских кошаркаша у последњој деценији. Многи играчи сањају о каријери попут његове. Толико тога је дао кошарци и жао ми је што је морао да заврши каријеру. Волео бих да смо чешће играли један против другог", истакао је наш кошаркаш.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар