Teodosić: Kad zatvorim oči, zamišljam samo jedno...!

Najbolji evropski plejmejker ima samo jednu želju u narednoj sezoni.

Košarka 13.09.2016 | 12:45
Teodosić: Kad zatvorim oči, zamišljam samo jedno...!
Dugo je Miloš Teodosić čekao da se popne na krov Evrope, a kada je konačno prošle sezone uspeo u tome, ne silazi mu se tek tako.

"Kada zatvorim oči, zamišljam samo jedno: odbranu trofeja Evrolige. To je moj san, a nema mnogo njih koji su učinili tako nešto", izjavio je plejmejker moskovskog CSKA za grčku novinsku agenciju ANA-MPA, a prenosi portal "Eurohoops".

Kapiten reprezentacije Srbije govorio je i o svom odnosu sa trenerom Dimitrisom Itudisom.

"Kada je došao, rekao mi je da ga slušam, jer samo zajedinčkim snagama možemo da osvojimo Evroligu. Dao sam mu svoje poverenje i ispostavilo se da je bio u pravu. Sada teško da mogu išta da mu obećam, osim da ću pokušati da učinim sve što od mene bude tražio na terenu", rekao je Teodosić i dodao:

"Pritisak je sada na nama, jer branimo trofej koji žele svi timovi. Naša misija će sada biti mnogo teža, ali svesni smo da zbog toga moramo da zapnemo još jače".

Tema razgovora bio je i nedavno penzionisani Dimitris Dijamantidis, s kojim je Teodosić svojevremeno imao rasprave na parketu.

"On je svakako jedan od najboljih evropskih košarkaša u poslednjoj deceniji. Mnogi igrači sanjaju o karijeri poput njegove. Toliko toga je dao košarci i žao mi je što je morao da završi karijeru. Voleo bih da smo češće igrali jedan protiv drugog", istakao je naš košarkaš.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar