Видео - Коначна одлука: Судије оштетиле Партизан, а погурале Звезду!

Новак Симовић и Милан Илић на „хлађењу“!

Фудбал 12.09.2016 | 19:30
Видео - Коначна одлука: Судије оштетиле Партизан, а погурале Звезду!
Један досуђен пенал - испоставиће се погрешно - и један недосуђен - такође, погрешно, коштали су двојицу истакнутих арбитара „пада“ на утакмицама Суперлиге. Чланови Судијске комисије Фудбалског савеза Србије одлучили су, после две седмице чекања, да су Милан Илићи Новак Симовић лоше обавили посао на сусретима седмог првенственог кола. Први на дуелу Нови Пазар - Црвена звезда, други на сусрету Партизан - Рад.

Зато их очекује пауза, што значи да неће бити делегирани за наредних неколико утакмица Суперлиге.

Подсетимо, Илић је „пао“ због одлуке да на мечу Нови Пазар - Црвена звезда досуди једанаестерац после контакта Дарка Станојевића и Гелора Канге, после чега је гостијући тим постигао први гол, у победи 4:1.

Подсетите се тог детаља...



Спортски журнал пише да је, у односу на информацију пласирану пре два дана, да је арбитар из Ћуприје добио високу оцену, пресудио „мањински глас једног од чланова комисије, чији је став од старта био јасан, да није било разлога за једанаестерац“.

Као последице те грешке, Милана Илића чека пауза у делегирању на суперлигашким, па ће као казну да води неке од мечева нижег ранга. Цех ће, такође, платити посматрач суђењаДејан Андрејић из Крушевца, чија је оцена 8,4 преиначена.

Осим Милана Илића, на „хлађење“ ће и Новак Симовић. Реч је о судији из Ловћенца, коме се на терет ставља пропуст из 32. минута сусрета Партизан - Рад (4:0), у казненом простору Грађевинара, кад је - према оцени Судијске комисије - требало да покаже на белу тачку после контакта Николе Мараша и Леонарда да Силве Созе.

Подсетите се и те ситуације...



Поводом актуелних дешавања, која су узбуркала страсти у српском фудбалу, у краткој поруци Спортском журналу, огласио се Милан Караџић, председник Струковне организације судија ФСС:

„Мука ми је од свега. Волео бих да, сви заједно, будемо само нормални људи. Ништа више од тога“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар