Златан се није шалио: ПСЖ му стварно дугује 3.000.000 евра!

Случај би могао да оде на суд уколико Свеци не исплате велики дуг Ибрахимовићу!

Фудбал 13.09.2016 | 12:30
Златан се није шалио: ПСЖ му стварно дугује 3.000.000 евра!
Када је Златан Ибрахимовић пре само неколико дана поручио да му из Пари Сен Жермена највише недостаје последња плата, чинило се да шведски голгетер на себи својствен начин покушава да се нашали на рачун бившег клуба.

Оно што нико није могао ни да замисли јесте да Пари Сен Жермен заправо Ибри заиста дугује огроман новац! И то чак 3.000.000 евра. Помало невероватно звучи, али француски шампион би могао чак да добије тужбу од најбољег стрелца у клупској историји због неисплаћених зарада из финиша прошле сезоне.

Ову информацију објавио је угледни шведски дневни лист Експресен, уз нагласак да се не ради само о последњој плати, као што се Ибрахимовић „нашалио“. Наиме, овај лист тврди да ПСЖ Златану дугује и бонусе на име завршетка сезоне на првом месту листе стрелаца, али и бонусе за освојену Лигу 1 и национални Куп. Када се све сабере и одузме, у питању је цифра од безмало 3.000.000 евра, што је било актуелно до оног тренутка када је Ибрахимовићу истекао уговор.

Експресен пише и да Ибрахимовић озбиљно размишља о тужби у случају да ПСЖ ускоро не уплати дуговања, али се у клубу надају да ће брзо пронаћи решење за овај проблем. Тако француски Фигаро пише да се, наводно, чека само потребна документација како би проблем био решен. 

Јасно је да код Ибре нема љубави – већ да је све чист посао. Без обзира на то што је у питању клуб којем је пружио много тога.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар