Zlatan se nije šalio: PSŽ mu stvarno duguje 3.000.000 evra!

Slučaj bi mogao da ode na sud ukoliko Sveci ne isplate veliki dug Ibrahimoviću!

Fudbal 13.09.2016 | 12:30
Zlatan se nije šalio: PSŽ mu stvarno duguje 3.000.000 evra!
Kada je Zlatan Ibrahimović pre samo nekoliko dana poručio da mu iz Pari Sen Žermena najviše nedostaje poslednja plata, činilo se da švedski golgeter na sebi svojstven način pokušava da se našali na račun bivšeg kluba.

Ono što niko nije mogao ni da zamisli jeste da Pari Sen Žermen zapravo Ibri zaista duguje ogroman novac! I to čak 3.000.000 evra. Pomalo neverovatno zvuči, ali francuski šampion bi mogao čak da dobije tužbu od najboljeg strelca u klupskoj istoriji zbog neisplaćenih zarada iz finiša prošle sezone.

Ovu informaciju objavio je ugledni švedski dnevni list Ekspresen, uz naglasak da se ne radi samo o poslednjoj plati, kao što se Ibrahimović „našalio“. Naime, ovaj list tvrdi da PSŽ Zlatanu duguje i bonuse na ime završetka sezone na prvom mestu liste strelaca, ali i bonuse za osvojenu Ligu 1 i nacionalni Kup. Kada se sve sabere i oduzme, u pitanju je cifra od bezmalo 3.000.000 evra, što je bilo aktuelno do onog trenutka kada je Ibrahimoviću istekao ugovor.

Ekspresen piše i da Ibrahimović ozbiljno razmišlja o tužbi u slučaju da PSŽ uskoro ne uplati dugovanja, ali se u klubu nadaju da će brzo pronaći rešenje za ovaj problem. Tako francuski Figaro piše da se, navodno, čeka samo potrebna dokumentacija kako bi problem bio rešen. 

Jasno je da kod Ibre nema ljubavi – već da je sve čist posao. Bez obzira na to što je u pitanju klub kojem je pružio mnogo toga.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar