Вест Хем је за доживотну забрану уласка на утакмице!

Вест Хем је запретио својим навијачима доживотном забраном уласка на утакмице клуба после нереда током меча са Вотфордом.

Фудбал 13.09.2016 | 09:00
Вест Хем је за доживотну забрану уласка на утакмице!
Вест Хем је јуче на свом стадиону у Лондону изгубио од Вотфорда са 2:4, иако је водио са 2:0. То је био трећи пораз "чекићара" у прве четири утакмице у Премијер лиги.

Током утакмице избили су нереди на трибини, а навијачи Вест Хема су у све већем сукобу са управом клуба.

Пре утакмице са Вотфордом навијачи власници сезонских улазница добили су писмо од клуба у којима се од њих захтева да седена трибинама, како би се поштовале безбедносне мере.

У 30. минуту редари на стадиону су отишли до дела навијача и тражили од њих да седну, што је разљутило присталице Вест Хема који су деценијама стајали на утакмицама док је клуб играо на Аптон Парку. Ситуација се погоршала у другом полувремену када су се навијачи Вотфорда пробили кроз заштитну ограду како би се сукобили са навијачима Вест Хема.

"Вест Хем осуђује понашање појединаца који су учествовали у инцидентима током утакмице са Вотфордом. Иако су ти изоловани инциденти брзо стављени под контролу, таквом понашању није место у фудбалу и Вест Хем ће неуморно радити да искорени такве инциденте", пише у саопштењу.

Клуб је додао да такво понашање неће бити толерисано и да ће заједно са полицијом и осталима да идентификује учеснике који ће добити доживотну забрану присуствовања утакмицама Вест Хема.

"Од суда ћемо тражити забрану уласка како би се те особе спречиле да присуствују фудбалским мечевима", наводи се у саопштењу Вест Хема.

Фудбалски савез Енглеске истражиће инциденте са јучерашње утакмице.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар