Vest Hem je za doživotnu zabranu ulaska na utakmice!

Vest Hem je zapretio svojim navijačima doživotnom zabranom ulaska na utakmice kluba posle nereda tokom meča sa Votfordom.

Fudbal 13.09.2016 | 09:00
Vest Hem je za doživotnu zabranu ulaska na utakmice!
Vest Hem je juče na svom stadionu u Londonu izgubio od Votforda sa 2:4, iako je vodio sa 2:0. To je bio treći poraz "čekićara" u prve četiri utakmice u Premijer ligi.

Tokom utakmice izbili su neredi na tribini, a navijači Vest Hema su u sve većem sukobu sa upravom kluba.

Pre utakmice sa Votfordom navijači vlasnici sezonskih ulaznica dobili su pismo od kluba u kojima se od njih zahteva da sedena tribinama, kako bi se poštovale bezbednosne mere.

U 30. minutu redari na stadionu su otišli do dela navijača i tražili od njih da sednu, što je razljutilo pristalice Vest Hema koji su decenijama stajali na utakmicama dok je klub igrao na Apton Parku. Situacija se pogoršala u drugom poluvremenu kada su se navijači Votforda probili kroz zaštitnu ogradu kako bi se sukobili sa navijačima Vest Hema.

"Vest Hem osuđuje ponašanje pojedinaca koji su učestvovali u incidentima tokom utakmice sa Votfordom. Iako su ti izolovani incidenti brzo stavljeni pod kontrolu, takvom ponašanju nije mesto u fudbalu i Vest Hem će neumorno raditi da iskoreni takve incidente", piše u saopštenju.

Klub je dodao da takvo ponašanje neće biti tolerisano i da će zajedno sa policijom i ostalima da identifikuje učesnike koji će dobiti doživotnu zabranu prisustvovanja utakmicama Vest Hema.

"Od suda ćemo tražiti zabranu ulaska kako bi se te osobe sprečile da prisustvuju fudbalskim mečevima", navodi se u saopštenju Vest Hema.

Fudbalski savez Engleske istražiće incidente sa jučerašnje utakmice.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar