ИТА: Пораз Торина, Миха искључен, Рома славила након потопа, Интер ''окренуо'' Пескару!

Фудбалери Аталанте победили су Торино са 2:1 у трећем колу Серије А. Фудбалери Роме победили су Сампдорију са 3:2. Фудбалери Интера победили су Песакру са 2:1 у гостима у последњем недељном мечу трећег кола Серије А.

Фудбал 12.09.2016 | 08:30
ИТА: Пораз Торина, Миха искључен, Рома славила након потопа, Интер ''окренуо'' Пескару!
Дебитант на овом сусрету био је доскорашњи голман Манчестер Ситија Џо Харт.

Милан је у финишу изгубио од Удинезеа на Сан Сиру са 1:0, а Кјево и Лацио одиграли су 1:1.

Тренер Торина Синиша Михајловић је у 33. минуту добио црвени картон због бацања пластичне флаше, ипак његов тим је повео у 54. минуту преко Фалкеа, који је био прецизан из слободног ударца са 16 метара, а голман домаћих је само погледом успео да испрати лопту.

Харт је успешно чувао своју мрежу све до 56. минута, када резултат поравнава Масијело. Изведен је коренер са леве стране, Палоши није лепо успео да захвати лопту главом, али на правом месту се нашао Италијан који из прве тресе мрежу.

Победу сво тиму донео је Кеши у 82. минуту са пенала. Претходно је у казненом простору оборен Гомес, Де Силвестри га је саплео у борби за лопту, а Кеси са беле тачке шаље Харта у супротну страни за сва три бода свог тима први пут у сезони.

Удинезе је у самом финишу стигао до победе над Миланом на Сан Сиру. Јунак сусрета био је резетвиста Перица, два минута пре краја, за други тријумф свог тима у сезони, док су росонеери остали на само једној победи.

У Верони није било победника. Гамберини донео је предност Кјеву у 52. минуту, али је изједначење стигло само три минута касније када је прецизан био Де Вриј.

Српски фудбалер Иван Радовановић одиграо је цео меч за Кјево, као и Душан Баста на другој страни, Сергеј Милинковић Савић је заменио Лулића у 66. минуту, а Филип Ђорђевић провео је последња два минута у игри.

Фудбалери Роме победили су Сампдорију са 3:2 у мечу трећег кола италијанске Серије А.

Утакмица је после првог полувремена прекинута због обилних падавина које су захватиле Рим, терен је био поплављен водом, па услови нису дозвољавали да се меч настави.

Ипак, пауза је трајала сат времена после чега је одиграно и друго полувремене. Нешто раније прекинут је и меч Ђеное и Фиорентине, али он није настављен.

Сампдорија је пропустила добру прилику да настави победнички низ и упише трећи тријумф, али је Рома остварила другу победу у сезони и сада има седам бодова.

Рома је прва повела преко Салаха у осмом минуту. Ипак до краја полувремена гости успевају да преокрену резултат, прво је у 18. минуту прециза био Муријел, да би четири минута пре краја погодак постигао 41.

Прекид због кише трајао је око сат времена, а он је очигледно више пријао фудбалерима „вучице“ који поравнавају резултат у 61. минуту када је на асистенцију Тотија погодак постигао Џеко. Конача резултат поставио је Тоти у судијској надокнади првог полувремена са беле тачке.

Фудбалери Интера победили су Песакру са 2:1 у гостима у последњем недељном мечу трећег кола Серије А.

Екипа Франка де Бура до тријумфа је стигла тек после преокрета и то у последњих петнаестак минута сусрета.

Иако је прво полувреме завршено без голова, у том делу игре виђено је по неколико прилика на обе стране, али мреже су мировале.

Међутим ствари су се промениле у наставку. Домаћи фудбалери први стижу у вођство у 63. минуту преко Бебека. Изједначење доноси Икарди у 77. минуту, а затим у судијској надокнади још једним голом постаје јунак утакмице.

Интер је забележио прву победу у сезони и има четири бода, а Пескара има исти учинак.

Серија А, 3. коло:
Болоња – Каљари 2:1
Верди 23, Ди Франческо 74 – Алвеш 83
Кјево – Лацио 1:1
Гамберини 52 – Де Вриј 55
Рома – Сампдорија 3:2
Салах 8, Џеко 61, Този 93 – Муријел 18, Кваљарела 41
Ђеноа – Фиорентина 0:0 (прекид због кише)
Аталанта – Торино 2:1
Масијело 56, Кеши 82 (п) – Фалке 54
Милан – Удинезе 0:1
Перица 88
Пескара – Интер 1:2
Бебек 63 - Икарди 77, 91

Понедељак:
Емполи – Кротоне

Субота:
Палермо – Наполи 0:3
Хамшик 47, Каљехон 51, 65
Јувентус – Сасуоло 3:1
Игуаин 5, 10, Пјанић 27 – Антеи 33

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар