ITA: Poraz Torina, Miha isključen, Roma slavila nakon potopa, Inter ''okrenuo'' Peskaru!

Fudbaleri Atalante pobedili su Torino sa 2:1 u trećem kolu Serije A. Fudbaleri Rome pobedili su Sampdoriju sa 3:2. Fudbaleri Intera pobedili su Pesakru sa 2:1 u gostima u poslednjem nedeljnom meču trećeg kola Serije A.

Fudbal 12.09.2016 | 08:30
ITA: Poraz Torina, Miha isključen, Roma slavila nakon potopa, Inter ''okrenuo'' Peskaru!
Debitant na ovom susretu bio je doskorašnji golman Mančester Sitija Džo Hart.

Milan je u finišu izgubio od Udinezea na San Siru sa 1:0, a Kjevo i Lacio odigrali su 1:1.

Trener Torina Siniša Mihajlović je u 33. minutu dobio crveni karton zbog bacanja plastične flaše, ipak njegov tim je poveo u 54. minutu preko Falkea, koji je bio precizan iz slobodnog udarca sa 16 metara, a golman domaćih je samo pogledom uspeo da isprati loptu.

Hart je uspešno čuvao svoju mrežu sve do 56. minuta, kada rezultat poravnava Masijelo. Izveden je korener sa leve strane, Paloši nije lepo uspeo da zahvati loptu glavom, ali na pravom mestu se našao Italijan koji iz prve trese mrežu.

Pobedu svo timu doneo je Keši u 82. minutu sa penala. Prethodno je u kaznenom prostoru oboren Gomes, De Silvestri ga je sapleo u borbi za loptu, a Kesi sa bele tačke šalje Harta u suprotnu strani za sva tri boda svog tima prvi put u sezoni.

Udineze je u samom finišu stigao do pobede nad Milanom na San Siru. Junak susreta bio je rezetvista Perica, dva minuta pre kraja, za drugi trijumf svog tima u sezoni, dok su rosoneeri ostali na samo jednoj pobedi.

U Veroni nije bilo pobednika. Gamberini doneo je prednost Kjevu u 52. minutu, ali je izjednačenje stiglo samo tri minuta kasnije kada je precizan bio De Vrij.

Srpski fudbaler Ivan Radovanović odigrao je ceo meč za Kjevo, kao i Dušan Basta na drugoj strani, Sergej Milinković Savić je zamenio Lulića u 66. minutu, a Filip Đorđević proveo je poslednja dva minuta u igri.

Fudbaleri Rome pobedili su Sampdoriju sa 3:2 u meču trećeg kola italijanske Serije A.

Utakmica je posle prvog poluvremena prekinuta zbog obilnih padavina koje su zahvatile Rim, teren je bio poplavljen vodom, pa uslovi nisu dozvoljavali da se meč nastavi.

Ipak, pauza je trajala sat vremena posle čega je odigrano i drugo poluvremene. Nešto ranije prekinut je i meč Đenoe i Fiorentine, ali on nije nastavljen.

Sampdorija je propustila dobru priliku da nastavi pobednički niz i upiše treći trijumf, ali je Roma ostvarila drugu pobedu u sezoni i sada ima sedam bodova.

Roma je prva povela preko Salaha u osmom minutu. Ipak do kraja poluvremena gosti uspevaju da preokrenu rezultat, prvo je u 18. minutu preciza bio Murijel, da bi četiri minuta pre kraja pogodak postigao 41.

Prekid zbog kiše trajao je oko sat vremena, a on je očigledno više prijao fudbalerima „vučice“ koji poravnavaju rezultat u 61. minutu kada je na asistenciju Totija pogodak postigao Džeko. Konača rezultat postavio je Toti u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena sa bele tačke.

Fudbaleri Intera pobedili su Pesakru sa 2:1 u gostima u poslednjem nedeljnom meču trećeg kola Serije A.

Ekipa Franka de Bura do trijumfa je stigla tek posle preokreta i to u poslednjih petnaestak minuta susreta.

Iako je prvo poluvreme završeno bez golova, u tom delu igre viđeno je po nekoliko prilika na obe strane, ali mreže su mirovale.

Međutim stvari su se promenile u nastavku. Domaći fudbaleri prvi stižu u vođstvo u 63. minutu preko Bebeka. Izjednačenje donosi Ikardi u 77. minutu, a zatim u sudijskoj nadoknadi još jednim golom postaje junak utakmice.

Inter je zabeležio prvu pobedu u sezoni i ima četiri boda, a Peskara ima isti učinak.

Serija A, 3. kolo:
Bolonja – Kaljari 2:1
Verdi 23, Di Frančesko 74 – Alveš 83
Kjevo – Lacio 1:1
Gamberini 52 – De Vrij 55
Roma – Sampdorija 3:2
Salah 8, Džeko 61, Tozi 93 – Murijel 18, Kvaljarela 41
Đenoa – Fiorentina 0:0 (prekid zbog kiše)
Atalanta – Torino 2:1
Masijelo 56, Keši 82 (p) – Falke 54
Milan – Udineze 0:1
Perica 88
Peskara – Inter 1:2
Bebek 63 - Ikardi 77, 91

Ponedeljak:
Empoli – Krotone

Subota:
Palermo – Napoli 0:3
Hamšik 47, Kaljehon 51, 65
Juventus – Sasuolo 3:1
Iguain 5, 10, Pjanić 27 – Antei 33

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar