Китаровићева са телефоном на гласање

Хрватска предсједница Колинда Грабар Китаровић фотографисана је како користи мобилни телефон на изборном мјесту упркос упозорењима да то није дозвољено.

Регион 11.09.2016 | 17:20
Китаровићева са телефоном на гласање
“Државна изборна комисија је подсјетила бираче да на бирачким мјестима не смију да користе мобилне телефоне, као ни фотографисати гласачке листиће. Предсједница то упозорење, чини се, није видјела”, пише Н1.

"Коришћење мобилних телефона и фотографисање гласачких листића није примјерено и у супротности је са општим правилима понашања на бирачком мјесту и правилима изборног поступка", објавио је ДИП.

Хрватска предсједница је ипак, извршавајући своју грађанску дужност учинила управо то што ДИП сматра непримереним. Иначе, она је након гласања на бирачком мјесту у загребачкој Бауеровој улици, поручила да је битно гласати јер су сљедећи мјесеци и године пресудни за будућност Хрватске.

"Очекујем већу излазност и позивам грађане да изађу на изборе јер је данас дан кад ви одлучујете. (…) Данас морамо бити озбиљни и не можемо се послије бунити ако исход не буде онакав какав бисмо жељели"; рекла је у изјави новинарима након гласања на које је дошла заједно са супругом Јаковом.

Извор: Н1

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Исто као у Лактасима!

11.09.2016 15:24

Морас донијети доказ да си гласао за секту! П.С. Посљие 12 се мијењају оловке за оне сто лапе!

ОДГОВОРИТЕ