Видео - Сукоб Мирзе и Мусе из другог угла: Ко је почео?!

Медији у Босни и Херцеговини "брује" о сукобу искусног Мирзе Телетовића и младог Џанана Мусе.

Кошарка 11.09.2016 | 19:15
Видео - Сукоб Мирзе и Мусе из другог угла: Ко је почео?!
Медији у Босни и Херцеговини "брује" о сукобу искусног Мирзе Телетовића и младог Џанана Мусе.

Репрезентација ове земље је синоћ у Тузли поражена од Русије и сада има само теоретске шансе за пласман на Еуробаскет 2017. године (потребна им је победа од око 40 разлике против Шведске), али из овог меча више ће се памтити сукоб двојице саиграча.

Џанан Муса (17) је у току меча више пута ушао у сукоб са противничким играчима, чак је у једном тренутку кренуо и на огромног Тимофеја Мозгова, а након "лакта" Сергеја Карасјова остао је на паркету.

Са друге стране нервозан је био и Мирза Телетовић(30) који је у првом полувремену "хватао за врат" свог саиграча Адина Врапца - да би би то исто учинио и са Џананом Мусом након њихове краће расправе након што се кошаркаш Цедевите придигао са паркета.

Појавио се и други снимак тог сукоба, али није јасно због чега су ушли у расправу.



Дворана у Тузли подржала је млађег, а незадовољан је био и селектор Дамир Мулаомеровић.

"Недопустиво је да капитен екипе тако реагује. Недопустив је био и део одговорности који је Нуркић показао. У свлачионици смо имали буран разговор, како бисмо једни другима у лице рекли шта мислимо. Што се тиче недисциплине, у овом тренутку их нико, не само ја, не може дисциплновати", поручио је он.

У медијима из БиХ појавиле су се и информације да ће Мирза Телетовић сазвати конференцију на којој ће саопштити да се повлачи из репрезентације, а своју поруку, али преко Фацебоока, послао је и Јусуф Нуркић.

"Нисмо успели, бољи тим је победио. И губимо и побеђујемо као колектив, али прихватам свој део одговорности. Проблем је у мени и то ће се решити, извињавам се свима које сам изневерио, а публици у Мејдану се захваљујем на подршци, они нас нису изневерили. Знам да људи овдје разумеју кошарку и знам да им је све јасно", написао је он

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар