Погинула дјевојка, петеро повријеђено

Дјевојка С.М. (20) из Братунца погинула је у судару аутомобила и комбија, који су затим слетјели у ријеку Бистрицу у мјесту Понор код Пала на путу Фоча-Сарајево, док је пет лица повријеђено, речено је у Центру јавне безбједности Источно Сараје

Република Српска 11.09.2016 | 11:06
Погинула дјевојка, петеро повријеђено
“Тешко је повријеђен возач аутомобила БМW X5 Д.Д. (36) из Фоче, а лакше повреде задобило је четворо лица из комбија”, рекла је портпарол ЦЈБ Данка Тешић.

Према њени ријечима, С.М. је била сувозач у возилу БМW X5, а тешко повријеђени Д.Д. превезен је у Универзитетску болницу Фоча.

Тешићева је навела да се саобраћајна несрећа догодила 45 минута послије поноћи.

Он је додала да је увиђај обављен јутрос, те да је тужилац наложио вјештачење оба возила и обдукцију тијела страдале да би били утрђени узроци несреће.

Према незваничним информацијама, несрећа се догодила приликом претицања, када је дошло до бочног судара, а потом су оба возила слетјела у Бистрицу.

Возач БМW-а је од раније познат полицији.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Димњачар

11.09.2016 09:25

Штета младих живота, ал' са 20 година би требала знати боље. Велики дио одговорности иде и на полицију, док год се њима "познати" буду возили наоколо као каубоји, умјесто да не смију нос из куће извирити, на боље неће моћи. Почели су ко Сарајевски полицајци, сви им од раније "познати", једино што се код њих редовно удаље у непознатом правцу. Требао би неко отићи и сарајлијама исцртати називе улица, да полиција лакше сконта гдје су се лопови удаљили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

11.09.2016 10:50

Прије објављивања вијести провјерите информацију. Несрећа се догодила на територије општине Фоча.. Изгледа да новинари Срне немају појма са географијом источног дијела РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРАЂАНИН

12.09.2016 13:47

Дјевојку је уствари убила држава!!Ако је момак,насилан,лопов,а све полиција доказала само тужилаштвои суд му праштало,е хајмо сад све судије које су га пуштале на одговорност,а њему ,зна се.. !

ОДГОВОРИТЕ