Poginula djevojka, petero povrijeđeno

Djevojka S.M. (20) iz Bratunca poginula je u sudaru automobila i kombija, koji su zatim sletjeli u rijeku Bistricu u mjestu Ponor kod Pala na putu Foča-Sarajevo, dok je pet lica povrijeđeno, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Istočno Saraje

Republika Srpska 11.09.2016 | 11:06
Poginula djevojka, petero povrijeđeno
“Teško je povrijeđen vozač automobila BMW X5 D.D. (36) iz Foče, a lakše povrede zadobilo je četvoro lica iz kombija”, rekla je portparol CJB Danka Tešić.

Prema njeni riječima, S.M. je bila suvozač u vozilu BMW X5, a teško povrijeđeni D.D. prevezen je u Univerzitetsku bolnicu Foča.

Tešićeva je navela da se saobraćajna nesreća dogodila 45 minuta poslije ponoći.

On je dodala da je uviđaj obavljen jutros, te da je tužilac naložio vještačenje oba vozila i obdukciju tijela stradale da bi bili utrđeni uzroci nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila prilikom preticanja, kada je došlo do bočnog sudara, a potom su oba vozila sletjela u Bistricu.

Vozač BMW-a je od ranije poznat policiji.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dimnjačar

11.09.2016 09:25

Šteta mladih života, al' sa 20 godina bi trebala znati bolje. Veliki dio odgovornosti ide i na policiju, dok god se njima "poznati" budu vozili naokolo kao kauboji, umjesto da ne smiju nos iz kuće izviriti, na bolje neće moći. Počeli su ko Sarajevski policajci, svi im od ranije "poznati", jedino što se kod njih redovno udalje u nepoznatom pravcu. Trebao bi neko otići i sarajlijama iscrtati nazive ulica, da policija lakše skonta gdje su se lopovi udaljili...

ODGOVORITE
Name

Anonimus

11.09.2016 10:50

Prije objavljivanja vijesti provjerite informaciju. Nesreća se dogodila na teritorije opštine Foča.. Izgleda da novinari Srne nemaju pojma sa geografijom istočnog dijela RS.

ODGOVORITE
Name

GRAĐANIN

12.09.2016 13:47

Djevojku je ustvari ubila država!!Ako je momak,nasilan,lopov,a sve policija dokazala samo tužilaštvoi sud mu praštalo,e hajmo sad sve sudije koje su ga puštale na odgovornost,a njemu ,zna se.. !

ODGOVORITE