Видео: Телетовић расплакао Мусу! Селектор га осудио!

Капитен репрезентације БиХ Мирза Телетовић није се понио капитенски. Дамир Мулаомеровић "оплео" по Телетовићу и Нуркићу.

Кошарка 11.09.2016 | 11:15
Видео: Телетовић расплакао Мусу! Селектор га осудио!
Пораз репрезентације Босне и Херцеговине у сенци заиста мучних сцена. "А" селекција Русије славила је у Тузли, одакле су ружне слике отпутовале у регион и свет.

У финишу утакмице, када је постало јасно да ће Руси славити, Сергеј Карасјов ударио је велику наду БиХ Џанана Мусу, који је на ударац реаговао бурно, покушавши да се обрачуна са противником.

У свађу се брзо умешао капитен селекције БиХ Мирза Телетовић, пришавши да смири ситуацију, али је његов прилазак изазвао је још једну бурну реакцију младог Мусе, после чега је НБА кошаркаш насрнуо на млађег саиграча.

Муса је потом у сузама отишао у свлачионицу, а део навијача почео је и да вређа и псује Телетовића.

Већи инцидент у Тузли спречили су Немања Гордић и Милан Милошевић.

У финишу изгубљење утакмице квалификација за Европско првенство против Русије, капитен репезентације Бих Мирза Телетовић, понио се у најмању руку ружно према највећој нади Бх кошарке Џанану Муси.

Мирза је на центру нешто добацио Муси и чини се кренуо и физички да се ОБРАЧУНА  са најмлађим у Бх тиму.

Селектор репрезентације Дамир Мулаомеровић, који очигледно нема ауторитет да може било шта рећи Телетовићу, који је играо неку своју приватну утакмицу, је затражио тајм аут да смири ситуацију.

Муса је тајм завршио плачући. Публика је ипак била на његовој страни прозивајући Телетовића, који је каријеру почео управо у Тузли у Мејдану, а давали су подршку младом кошаркашу.



Дамир Мулаомеровић "оплео" по Телетовићу и Нуркићу.

Кошаркашка репрезентација БиХ се распала у Тузли. Кад се побјеђује као што је било на једвите јаде против Шведске неке негативности се и сакрију, као напримјер да у екипи Нуркић у једном моменту игра плејмекера, да Врабац шутира, да Телетовић ради шта хоће, док остали нијемо гледају.

Наравно у тим ситуацијама се види колики ауторитет има селектор. Можете замислити сличне ситуације код Ђорђевића, Обрадовића, Вујошевића.......

Е онда је у Тузлу дошла озбиљна репрезентација Русије у којој се зна шта ко ради и савладала је БиХ иако је у првом полувремену имала и 16 поена минуса. На другој страни Нуркић и Телетовић су испалили беезброј нерезонских шутева, а то против Русије не пролази.

И онда кад је већ био евидентан пораз капитен Мирза Телетовић на центру игралишта напада младог Џанана Мусу.

Дамир Мулаомеровић наравно не може и не жели да оправда понашање НБА звијезде.

" Фрустрација је изашла на видјело. Мислим да капитен то што је направио је недопустиво. Нуркић је показао доста неодговорности, посебно у одбрани. Имали смо буран разговор у свлачионици, јер смо жељели да сви кажемо у лице. Ријешило се све разговором ",рекао је Мулаомеровић.

Новинари су у овим ситуацијама једни од највећих криваца. Маневар коме су прибјегли многи прије, а вјерујемо и послије Мулаомеровића.

"Велика хајка је на мене, посебно од сарајевских новинара. Велика негатива је око екипе. Нико неће да каже ништа позитивно. Нисам ја проблем, ако не успијемо, ја ћу први отићи. Неке ствари које су се дешавале, преузимам ја одговорност", каже Мулаомеровић, који је рођен у БиХ, али је играо за Хрватску.

Остало је још гостовање у Шведској. Питање је ко ће ићи од играча тамо ?!

"Имамо још једну карту у Шведској. Ко је спреман играти, играће. Ко неће не мора",истакао је Мулаомеровић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар