Први џудо турнир ''Трофеј Пантера'' 2016.

Први Међународни џудо турнир ''Трофеј Пантера'' 2016. који окупља велики број учесника млађег узраста из шест земаља региона, одржан је данас у Бијељини у сали ОШ ''Вук Караџић''.

Република Српска 10.09.2016 | 16:20
Први џудо турнир ''Трофеј Пантера'' 2016.
Џудо клуб ''Пантер'' из Бијељине домаћин је првог Међународног џудо турнира ''Трофеј Пантера'', који је окупио 33 екипе из шест земаља, са око 400 такмичара млађих узрасних категорија.



Такмичење је свечано отворио посланик у НС Републике Српске, др Златко Максимовић, који је у изјави за БН телевизију поручио да дјеца треба да се баве спортом, јер је то сигуран пут до успјеха.



Представници клубова изразили су задовољство поводом одржавања овог турнира и истакли да већ дуже вријеме успјешно сарађују са Џудо клубом ''Пантер''.



У Џудо клубу ''Пантер'' Бијељина тренирају врхунски такмичари свих узрасних категорија који су својим резултатима прославили не само име клуба, него и града Бијељине.



Редовно се такмиче на нивоу Републике Српске и БиХ, а сваке године учествују на балканским и европским такмичењима, гдје освајају бројне медаље.



БН телевизија