Prvi džudo turnir ''Trofej Pantera'' 2016.

Prvi Međunarodni džudo turnir ''Trofej Pantera'' 2016. koji okuplja veliki broj učesnika mlađeg uzrasta iz šest zemalja regiona, održan je danas u Bijeljini u sali OŠ ''Vuk Karadžić''.

Republika Srpska 10.09.2016 | 16:20
Prvi džudo turnir ''Trofej Pantera'' 2016.
Džudo klub ''Panter'' iz Bijeljine domaćin je prvog Međunarodnog džudo turnira ''Trofej Pantera'', koji je okupio 33 ekipe iz šest zemalja, sa oko 400 takmičara mlađih uzrasnih kategorija.



Takmičenje je svečano otvorio poslanik u NS Republike Srpske, dr Zlatko Maksimović, koji je u izjavi za BN televiziju poručio da djeca treba da se bave sportom, jer je to siguran put do uspjeha.



Predstavnici klubova izrazili su zadovoljstvo povodom održavanja ovog turnira i istakli da već duže vrijeme uspješno sarađuju sa Džudo klubom ''Panter''.



U Džudo klubu ''Panter'' Bijeljina treniraju vrhunski takmičari svih uzrasnih kategorija koji su svojim rezultatima proslavili ne samo ime kluba, nego i grada Bijeljine.



Redovno se takmiče na nivou Republike Srpske i BiH, a svake godine učestvuju na balkanskim i evropskim takmičenjima, gdje osvajaju brojne medalje.



BN televizija