Олимпик долази у право вријеме

Након двије сезоне проведене у зеничком Челику, Јово Којић се љетос по други пут вратио у матични ФК Радник Бијељина. Са репутацијом бескомпромисног борца и искусног премијерлигашког играча, Којић је заузео мјесто у последњој линији Плавих. Паузу у првенству Којић је искористио да се опорави од повреде препона коју је дуго вукао, па је за очекивати да сутра започне утакмицу против ФК Олимпиц Сарајево.

Фудбал 10.09.2016 | 14:01
Олимпик долази у право вријеме
- Мислим да ова утакмица за нас долази у најбољем моменту. После промјене тренера, пауза нам је добро дошла да се боље упознамо са новим тренером и да порадимо на неким стварима у игри, као и да се играчи са ситнијим повредама опораве. Мислим да из утакмице у утакмицу играмо све боље, али да тим још није достигао свој пуни потенцијал, каже Којић.

Почетак првенства није био у складу са жељама и очекивања навијача, али штоперски тандем Којић-Јаковљевић у последњих неколико утакмица пружа партије на очекиваном нивоу. Очигледно да је и њима, као и читавом тиму, био неопходан период уигравања, а за очекивати да игре цијелог тима из утакмице у утакмицу буду све боље.

- Олимпик се налази на последњој позицији, али то нас не смије заварати. Они ће сигурно играти под једном дозом притиска, јер играју на свом терену и покушаће све да ураде како би ухватили прикључак, али исто тако ћемо ми покушати то да искористимо и да наставимо један позитиван низ који смо направили задњих пет утакмица. Добро смо се спремили за ову утакмицу и надамо се да ћемо освојити нова три бода у гостима, оптимиста је штопер Плавих.

Утакмица осмог кола БХТ Премијер лиге Олимпик - Радник се игра у недељу 11.09.2016. године са почетком од 15:00 уз директан пренос на ТВ Аренаспорт 2.

Коментари / 0

Оставите коментар