Olimpik dolazi u pravo vrijeme

Nakon dvije sezone provedene u zeničkom Čeliku, Jovo Kojić se ljetos po drugi put vratio u matični FK Radnik Bijeljina. Sa reputacijom beskompromisnog borca i iskusnog premijerligaškog igrača, Kojić je zauzeo mjesto u poslednjoj liniji Plavih. Pauzu u prvenstvu Kojić je iskoristio da se oporavi od povrede prepona koju je dugo vukao, pa je za očekivati da sutra započne utakmicu protiv FK Olimpic Sarajevo.

Fudbal 10.09.2016 | 14:01
Olimpik dolazi u pravo vrijeme
- Mislim da ova utakmica za nas dolazi u najboljem momentu. Posle promjene trenera, pauza nam je dobro došla da se bolje upoznamo sa novim trenerom i da poradimo na nekim stvarima u igri, kao i da se igrači sa sitnijim povredama oporave. Mislim da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, ali da tim još nije dostigao svoj puni potencijal, kaže Kojić.

Početak prvenstva nije bio u skladu sa željama i očekivanja navijača, ali štoperski tandem Kojić-Jakovljević u poslednjih nekoliko utakmica pruža partije na očekivanom nivou. Očigledno da je i njima, kao i čitavom timu, bio neophodan period uigravanja, a za očekivati da igre cijelog tima iz utakmice u utakmicu budu sve bolje.

- Olimpik se nalazi na poslednjoj poziciji, ali to nas ne smije zavarati. Oni će sigurno igrati pod jednom dozom pritiska, jer igraju na svom terenu i pokušaće sve da urade kako bi uhvatili priključak, ali isto tako ćemo mi pokušati to da iskoristimo i da nastavimo jedan pozitivan niz koji smo napravili zadnjih pet utakmica. Dobro smo se spremili za ovu utakmicu i nadamo se da ćemo osvojiti nova tri boda u gostima, optimista je štoper Plavih.

Utakmica osmog kola BHT Premijer lige Olimpik - Radnik se igra u nedelju 11.09.2016. godine sa početkom od 15:00 uz direktan prenos na TV Arenasport 2.

Komentari / 0

Ostavite komentar