Ненад Бјековић пред изборе: ПОКРАШЋЕ НАС, зато нам треба Вучић!

Управа још једном покушава да изигра правду и остане у фотељама Партизана манипулишући заказаном Скупштином клуба, упозорава за “Блиц” Ненад Бјековић.

Фудбал 11.09.2016 | 23:00
Ненад Бјековић пред изборе: ПОКРАШЋЕ НАС, зато нам треба Вучић!
Скупштина Партизана требало би да се одржи 14. септембра. Кандидат опозиције за председника ФК Партизан Бјековић додаје да садашње руководство једино користећи се закулисним радњама и намештањем може да добије већину на Скупштини.

Како каже, неколико месеци упозорава да управа док не буде “све измешала и док не буде намакла већину коју тренутно нема, неће стати”.

- Они су сада опет у паници да задрже фотеље. Могу да остану у клубу само на недемократски начин. Најновији сценарио, после две седнице Скупштине за које су такође настојали да се одложе је да заседање буде затворено. Да не може да уђе ниједан новинар, осим њиховог, клупског. Овог пута настоје да искључе јавност, а у том случају исто је да за њих буде 23 гласа, биће као да је 33. Они намештају ову скупштину - истиче Бјековић.

Наш саговорник каже да никада није ни помислио да се у Партизан врати на непоштен начин.

- Као што ми круна са главе неће пасти ако се не вратим у Партизан, тако је нећу ставити ни ако се вратим. Ја Партизан волим, али ово што се догађа, нити је часно, нити има везе са спортом, нити могу да разумем толику потребу да се остане у фотељама чак и по цену да се Партизан уништи - каже Бјековић.

Некадашњи фудбалски ас за чији је повратак на чело клуба 95 одсто бивших играча Партизана, каже да је ситуација таква да држава мора да се укључи.

- Ситуација коју намеће управа је таква да проблем није решив без укључења ауторитета који представља државу, а то је премијер Александар Вучић. Партизан је институција, српски гигант и било би значајно ако би својим ауторитетом премијер посредовао да се седница Скупштине одржи у просторијама Фудбалског савеза. Транспарентност, провера овлашћења за делегате и Фудбалски савез Србије су гарант фер утакмице за ново руководство. Ко победи, али у демократским условима нека надаље управља клубом и нико му то неће и не може да оспори - поручио је Ненад Бјековић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар