Гарај одбио Челси, јер је супруга пријетила разводом!

Породичне перипетије! Истина, да ли бисте ви могли да одбијете Тамару Горо?!

Фудбал 11.09.2016 | 17:30
Гарај одбио Челси, јер је супруга пријетила разводом!
Жалио се мадридски Реал због ниске цене за коју је Езекијел Гарај прешао из Бенфике у Зенит, а сада се испоставља да ни Руси нису сасвим задовољни новцем који су зарадили на продаји аргентинског штопера Валенсији.

Генерали директор клуба из Санкт Петергбурга Максим Митрофанов у интервјуу за руски магазин Лајф (Лифе) каже да је Зенит на Гарају могао да заради више да га је продао једном од два врло заинтересована енглеска клуба. Али се фудбалерова заносна супругаТамара Горо, бивша мисица, манекенка и ТВ водитељка, ужелела родне Шпаније.

"Имао је уговор на три године, саопштили смо му да може да иде само за велике паре, али је Езекијел имао породичну драму у кући. Супруга је чак претила разводом. На крају је морао да одбије финансијске уносније понуде из Енглеске. Био је у тефтеру Челсија и Евертона, могли смо да за 30-годишњег фудбалера извучемо и до 24.000.000 евра. Али она је желела само у Шпанију. Езекијел је чак претио да ће се пензионсати ако му не дозволимо да иде", открио јеМитрофанов.

Како ником не треба незадовољан фудбалер Зенит је морао да попусти.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар