Garaj odbio Čelsi, jer je supruga prijetila razvodom!

Porodične peripetije! Istina, da li biste vi mogli da odbijete Tamaru Goro?!

Fudbal 11.09.2016 | 17:30
Garaj odbio Čelsi, jer je supruga prijetila razvodom!
Žalio se madridski Real zbog niske cene za koju je Ezekijel Garaj prešao iz Benfike u Zenit, a sada se ispostavlja da ni Rusi nisu sasvim zadovoljni novcem koji su zaradili na prodaji argentinskog štopera Valensiji.

Generali direktor kluba iz Sankt Petergburga Maksim Mitrofanov u intervjuu za ruski magazin Lajf (Life) kaže da je Zenit na Garaju mogao da zaradi više da ga je prodao jednom od dva vrlo zainteresovana engleska kluba. Ali se fudbalerova zanosna suprugaTamara Goro, bivša misica, manekenka i TV voditeljka, uželela rodne Španije.

"Imao je ugovor na tri godine, saopštili smo mu da može da ide samo za velike pare, ali je Ezekijel imao porodičnu dramu u kući. Supruga je čak pretila razvodom. Na kraju je morao da odbije finansijske unosnije ponude iz Engleske. Bio je u tefteru Čelsija i Evertona, mogli smo da za 30-godišnjeg fudbalera izvučemo i do 24.000.000 evra. Ali ona je želela samo u Španiju. Ezekijel je čak pretio da će se penzionsati ako mu ne dozvolimo da ide", otkrio jeMitrofanov.

Kako nikom ne treba nezadovoljan fudbaler Zenit je morao da popusti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar