Бјелица: Чим ме је Звезда позвала...

Милко Бјелица вратио се у Црвену звезду у којој је поникао упркос бројним понудама других евролигаша.

Кошарка 10.09.2016 | 15:15
Бјелица: Чим ме је Звезда позвала...
Бјелица је потписао двогодишњи уговор, а први тренинг са новим саиграчима је имао у четвртак.

"Сигурно да ми је много драго што сам поново у Црвеној звезди. Ту сам почео, а додатно задовољство причињава ми и чињеница да ћу са мојим клубом играти Евролигу. Ту сам да помогнем мојим саиграчима и тренеру да покушамо да поновимо резултате из прошле сезоне", рекао је Бјелица за званични сајт.

Црвено-беле очекује изузето напорна сезона са великим бројем утакмица и бројним путовањима. Као сада већ искусан евролигашки играч, Милко истиче једну ствар.

"Очекује нас врло напорна сезона у којој је много важно да избегнемо повреде, јер ће ритам бити тежак. Сада размишљам само како да се што пре уиграмо и дођемо до форме", истакао је Бјелица.

Отишао је као један од млађих у тиму, тренутно је најискуснији, и играч са озбиљним стажом у Евролиги. Након позива Црвене звезде није много размишљао.

"Било је понуда током лета, али када сам чуо за понуду Црвене звезде, све је било идеално. Поново Евролига, мој клуб, поклопиле су нам се и жеље и амбиције. Биће ми част да поново играм у дресу Црвене звезде и најбољом публиком у у Европи", закључио је Бјелица.

Звезда ће први тест меч одиграти у суботу у Вршцу против истоименог домаћина.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар