Bjelica: Čim me je Zvezda pozvala...

Milko Bjelica vratio se u Crvenu zvezdu u kojoj je ponikao uprkos brojnim ponudama drugih evroligaša.

Košarka 10.09.2016 | 15:15
Bjelica: Čim me je Zvezda pozvala...
Bjelica je potpisao dvogodišnji ugovor, a prvi trening sa novim saigračima je imao u četvrtak.

"Sigurno da mi je mnogo drago što sam ponovo u Crvenoj zvezdi. Tu sam počeo, a dodatno zadovoljstvo pričinjava mi i činjenica da ću sa mojim klubom igrati Evroligu. Tu sam da pomognem mojim saigračima i treneru da pokušamo da ponovimo rezultate iz prošle sezone", rekao je Bjelica za zvanični sajt.

Crveno-bele očekuje izuzeto naporna sezona sa velikim brojem utakmica i brojnim putovanjima. Kao sada već iskusan evroligaški igrač, Milko ističe jednu stvar.

"Očekuje nas vrlo naporna sezona u kojoj je mnogo važno da izbegnemo povrede, jer će ritam biti težak. Sada razmišljam samo kako da se što pre uigramo i dođemo do forme", istakao je Bjelica.

Otišao je kao jedan od mlađih u timu, trenutno je najiskusniji, i igrač sa ozbiljnim stažom u Evroligi. Nakon poziva Crvene zvezde nije mnogo razmišljao.

"Bilo je ponuda tokom leta, ali kada sam čuo za ponudu Crvene zvezde, sve je bilo idealno. Ponovo Evroliga, moj klub, poklopile su nam se i želje i ambicije. Biće mi čast da ponovo igram u dresu Crvene zvezde i najboljom publikom u u Evropi", zaključio je Bjelica.

Zvezda će prvi test meč odigrati u subotu u Vršcu protiv istoimenog domaćina.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar