Реконструкција зграде бивше микробиологије

У Дому здравља Бијељина данас је почела реконструкција зграде бивше микробиологије, гдје се планира смјештај централне стерилизације, вешераја и просторија за складиштење хемикалија, најавио је директор Дома здравља др Златко Максимовић.

Република Српска 08.09.2016 | 15:15
Реконструкција зграде бивше микробиологије
Према његовим ријечима, у оквиру ове здравствене установе завршава се и изградња дијагностичког центра, а објекат чије је уређење почело посљедња је стара зграда која је Дому здравља припала диобним билансом од градске болнице.


"Све ово ће допринијети бољој здравственој заштити, јер да би нешто функционисало потребни су простор, кадар и опрема, а Дом здравља Бијељина то обезбјеђује за квалитетнију здравствену заштиту у наредном периоду", истакао је др Максимовић.


Он је рекао да све радове Дом здравља финансира властитим средствима, а за уређење посљедњег објекта у оквиру централне зграде ове здравствене установе издвојено је 150.000 КМ.



"Као и до сада, све финансира Дом здравља захваљујући домаћинском пословању, иако је то обавеза Градске управе Бијељина која посљедњих годину дана није пребацила ниједну марку Дому здравља", нагласио је др Максимовић и додао да таквим односом Градска управа уништава здравље својих суграђана.

Рок за завршетак радова је два мјесеца.

Дом здравља Бијељина пружа услуге за 130.000 становника регије и има запослено 120 љекара и стоматолога.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоран

08.09.2016 15:54

Предизборна кампања је у јеку... Катастрофа... Нит' ваља овај нити онај... 2 зла...

ОДГОВОРИТЕ