Шербечић и Бајић дебитовали против Младости

У мечу 1/16 финала Купа Рс коју су наши момци играли против Младости из Гацка, тренер Небојша Милошевић се одлучио да од првог минута пружи прилику и двојици дебитаната - Бесима Шербечића и Делимира Бајића.

Фудбал 08.09.2016 | 13:00
Шербечић и Бајић дебитовали против Младости
У дуелу са Младости смо прихватили улогу фаворита, и са 100% снаге смо ушли у утакмицу, са жељом да побиједимо. Од почетка смо наметнули свој темпо и противник се није ништа питао. Мислим да смо квалитетно одиграли, и испунили свој циљ, то је побједа и пролазак даље, каже млади Шербечић, појачање Радника из градачачке Звијезде.

Шербечић је у прошлој сезони имао запажену ролу у Звијезди која се борила за промоцију у Премијер лигу и стандардан је репрезентативац БиХ у јуниорској конкуренцији. Свој деби у званичној утакмици за Радник је обиљежио поготком.

"Знао сам да долазим у један стабилан и организован клуб, у шта сам се и увјерио. Колеге и људи у управи су ме добро прихватили и стварно се угодно осјећам. Посебно сам срећан што сам на свом дебију у званичној утакмици за Радник постигао погодак након корнера гдје ми је лопта дошла на ногу, а ја сам гађао супротни угао и затресао мрежу након што је лопта од стативе прешла гол линију."

Осим Шербечића, на овој утакмици је деби имао и повратник у редове Радника, искусни Делимир Бајић. Бајић је током прошле сезоне имао тешку повреду која га је дужи временски период одвојила од терена, па његов повратак на штоперску позицију, као и чињеница да је одиграо свих 90 минута против Гачана мое радовати стручни штаб.

ФК Радник Бијељина следећу утакмицу игра у недељу у 8. колу Премијер лиге БиХ против Олимпика на Отоци са почетком од 15 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар