Šerbečić i Bajić debitovali protiv Mladosti

U meču 1/16 finala Kupa Rs koju su naši momci igrali protiv Mladosti iz Gacka, trener Nebojša Milošević se odlučio da od prvog minuta pruži priliku i dvojici debitanata - Besima Šerbečića i Delimira Bajića.

Fudbal 08.09.2016 | 13:00
Šerbečić i Bajić debitovali protiv Mladosti
U duelu sa Mladosti smo prihvatili ulogu favorita, i sa 100% snage smo ušli u utakmicu, sa željom da pobijedimo. Od početka smo nametnuli svoj tempo i protivnik se nije ništa pitao. Mislim da smo kvalitetno odigrali, i ispunili svoj cilj, to je pobjeda i prolazak dalje, kaže mladi Šerbečić, pojačanje Radnika iz gradačačke Zvijezde.

Šerbečić je u prošloj sezoni imao zapaženu rolu u Zvijezdi koja se borila za promociju u Premijer ligu i standardan je reprezentativac BiH u juniorskoj konkurenciji. Svoj debi u zvaničnoj utakmici za Radnik je obilježio pogotkom.

"Znao sam da dolazim u jedan stabilan i organizovan klub, u šta sam se i uvjerio. Kolege i ljudi u upravi su me dobro prihvatili i stvarno se ugodno osjećam. Posebno sam srećan što sam na svom debiju u zvaničnoj utakmici za Radnik postigao pogodak nakon kornera gdje mi je lopta došla na nogu, a ja sam gađao suprotni ugao i zatresao mrežu nakon što je lopta od stative prešla gol liniju."

Osim Šerbečića, na ovoj utakmici je debi imao i povratnik u redove Radnika, iskusni Delimir Bajić. Bajić je tokom prošle sezone imao tešku povredu koja ga je duži vremenski period odvojila od terena, pa njegov povratak na štopersku poziciju, kao i činjenica da je odigrao svih 90 minuta protiv Gačana moe radovati stručni štab.

FK Radnik Bijeljina sledeću utakmicu igra u nedelju u 8. kolu Premijer lige BiH protiv Olimpika na Otoci sa početkom od 15 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar