Свијет Мина Рајоле: Не волим Пепа, досадан је!

Да је Балотели мало више као Ибра био би најбољи на свету! Не причам с Перезом! "Сви знамо како је Златан прошао у Барселони кад је Гвардиола био на клупи", јасно ће Мино Рајола.

Фудбал 09.09.2016 | 21:30
Свијет Мина Рајоле: Не волим Пепа, досадан је!
Сладак је живот Мина Рајоле. Док се утисци после рекордног трансфера Пола Погбе из Јувентуса у Манчестер јунајтед још слежу, чувени суперагент ужива и убира плодове свих трансфера које је одрадио овог лета. А изгледа да му је фантастични исход пословања на трансфер пијаци подигао и самопоуздање на потпуно нови ниво, јер ових дана Рајола удара редом и не бира кога ће поткачити. 

Пре неколико дана мета је био Јирген Клоп, а сада је један од најмоћнијих фудбалских агената на планети распалио и по Пепу Гвардиоли. Додуше, познато је да већ годинама уназад влада одређени анимозитет између њих двојице, али овог пута Рајола је у разговору за шпански радио Кадена Копе отворено причао о томе колико (не) воли трофејног стручњака.

"Не волим га! Није да га мрзим, али не волим га", као из топа је испалио Рајола. 

Вероватно постоје многи разлози зашто је то тако, али један од истих је врло јасан.

"Сви знамо како је Златан прошао у Барселони кад је он био на клупи", подсећа Рајола, али напомиње: 

"Јесте он добар тренер, али његова фудбалска филозофија за мене је досадна. Када гледам утакмице које он води, почнем да зевам и спава ми се".

Осим свега што је дотад навео, холандски агент рођен у Италији открио је још један детаљ који има везе с новим менаџером Ситија.

"Он нема м..а да седне са мном и да разговарамо. Како онда могу таквог неког да волим".

Шпанске новинаре интересовало је много тога, а пре свега зашто Погба није обукао дрес Реала овог лета. Да ли то има везе са Флорентином Перезом?

"С њим немам ни добар, ни лош однос. Заправо, ми немамо апсолутно никакав контакт. Једноставно, не причамо. Зато и не могу с њим да будем ни пријатељ, ни непријатељ".

Осим што је Погбу вратио у Јунајтед, Рајола је овог лета са Ђаволим склопио пакт и у трансферу Златана Ибрахимовића. Иако познат по својој чудној нарави и као лош момак светског фудбала, Рајола жали што се на Ибрахимовића није угледао Марио Балотели. Уместо на врху, Балотели сада покушава да оживи каријеру у Ници.

"Слични су, много. Али Ибра је перфекциониста. Да је Марио мало сличнији њему, био би вероватно и најбољи на свету".

За крај, о наводном интересовању Реала за суперталентованог Ђанлуиђија Донаруму.

"Ако буде наставио да расте као сада биће најбољи голман света. Реал га не жели, то је све лажна прича".

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кум

09.09.2016 21:14

Не ваља ти Пеп,Клоп,Перез..? Ко си ти уопсте!? Паразит!? Чуј,досадан ти Пепов фудбал.. Свашта цу цути.

ОДГОВОРИТЕ