Svijet Mina Rajole: Ne volim Pepa, dosadan je!

Da je Baloteli malo više kao Ibra bio bi najbolji na svetu! Ne pričam s Perezom! "Svi znamo kako je Zlatan prošao u Barseloni kad je Gvardiola bio na klupi", jasno će Mino Rajola.

Fudbal 09.09.2016 | 21:30
Svijet Mina Rajole: Ne volim Pepa, dosadan je!
Sladak je život Mina Rajole. Dok se utisci posle rekordnog transfera Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted još sležu, čuveni superagent uživa i ubira plodove svih transfera koje je odradio ovog leta. A izgleda da mu je fantastični ishod poslovanja na transfer pijaci podigao i samopouzdanje na potpuno novi nivo, jer ovih dana Rajola udara redom i ne bira koga će potkačiti. 

Pre nekoliko dana meta je bio Jirgen Klop, a sada je jedan od najmoćnijih fudbalskih agenata na planeti raspalio i po Pepu Gvardioli. Doduše, poznato je da već godinama unazad vlada određeni animozitet između njih dvojice, ali ovog puta Rajola je u razgovoru za španski radio Kadena Kope otvoreno pričao o tome koliko (ne) voli trofejnog stručnjaka.

"Ne volim ga! Nije da ga mrzim, ali ne volim ga", kao iz topa je ispalio Rajola. 

Verovatno postoje mnogi razlozi zašto je to tako, ali jedan od istih je vrlo jasan.

"Svi znamo kako je Zlatan prošao u Barseloni kad je on bio na klupi", podseća Rajola, ali napominje: 

"Jeste on dobar trener, ali njegova fudbalska filozofija za mene je dosadna. Kada gledam utakmice koje on vodi, počnem da zevam i spava mi se".

Osim svega što je dotad naveo, holandski agent rođen u Italiji otkrio je još jedan detalj koji ima veze s novim menadžerom Sitija.

"On nema m..a da sedne sa mnom i da razgovaramo. Kako onda mogu takvog nekog da volim".

Španske novinare interesovalo je mnogo toga, a pre svega zašto Pogba nije obukao dres Reala ovog leta. Da li to ima veze sa Florentinom Perezom?

"S njim nemam ni dobar, ni loš odnos. Zapravo, mi nemamo apsolutno nikakav kontakt. Jednostavno, ne pričamo. Zato i ne mogu s njim da budem ni prijatelj, ni neprijatelj".

Osim što je Pogbu vratio u Junajted, Rajola je ovog leta sa Đavolim sklopio pakt i u transferu Zlatana Ibrahimovića. Iako poznat po svojoj čudnoj naravi i kao loš momak svetskog fudbala, Rajola žali što se na Ibrahimovića nije ugledao Mario Baloteli. Umesto na vrhu, Baloteli sada pokušava da oživi karijeru u Nici.

"Slični su, mnogo. Ali Ibra je perfekcionista. Da je Mario malo sličniji njemu, bio bi verovatno i najbolji na svetu".

Za kraj, o navodnom interesovanju Reala za supertalentovanog Đanluiđija Donarumu.

"Ako bude nastavio da raste kao sada biće najbolji golman sveta. Real ga ne želi, to je sve lažna priča".

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kum

09.09.2016 21:14

Ne valja ti Pep,Klop,Perez..? Ko si ti uopste!? Parazit!? Čuj,dosadan ti Pepov fudbal.. Svašta cu cuti.

ODGOVORITE