Да ли је Вања Маринковић љут што више није капитен Партизана?

У четвртак пре подне кошаркаши Партизана отиснули су се на северозапад Румуније, где ће боравити наредна три дана, играти у петак са пољским Стал Остравом, коју тренира наш Зоран Сретеновић и сам некада играч Београђана, а дан касније и са домаћином Орадеом.

Кошарка 10.09.2016 | 13:45
Да ли је Вања Маринковић љут што више није капитен Партизана?
Након последњег тренинга пред пут, Михајло Андрић је изнео своја очекивања:

“Идемо да покажемо тимски напредак на коме радимо месец дана. Чекају нас тешки ривали и јаке утакмице за ову фазу припрема. Мислим да радимо добро, али видећемо. Нов је тим, радимо на уклапању, али ће утакмице на почетку сезоне дати право стање ствари”.

Прошла сезона је била пуна пехова и повреда. Ову си започео са неколико добрих рола, посебно против Бешикташа у Хали Спортова “Ранко Жеравица”, када си нанизао пет тројки и 20 поена. Да ли је то наговештај бољих дана за тебе?

“Ја се надам. Још је рано о свему говорити, полако, полако... Дуга је сезона, рано је за изношење амбиција и тимских и индивидуалних”, казао је популарни Миха, док га је Вања Маринковић прекинуо повицима са другог дела терена:

“Врати ми траку, капитену”!

Одмах смо упитали Маринковића за коментар.

“Ма шали се Вања, није се наљутио, све је ок”, уз осмех ће нови капитен, који је изданак омладинске школе црно-белих, са најдужим стажом у клубу од свих првотимаца.

Колико ти значи капитенска трака најтрофејнијег српског клуба?

“Велика част, али и одговорност сигурно, када знате ко ју је све носио, дизао и наосвајао се трофеја. Леп је осећај и трудићу се да оправдам част која ми је указана”, завршио је Андрић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар