Da li je Vanja Marinković ljut što više nije kapiten Partizana?

U četvrtak pre podne košarkaši Partizana otisnuli su se na severozapad Rumunije, gde će boraviti naredna tri dana, igrati u petak sa poljskim Stal Ostravom, koju trenira naš Zoran Sretenović i sam nekada igrač Beograđana, a dan kasnije i sa domaćinom Oradeom.

Košarka 10.09.2016 | 13:45
Da li je Vanja Marinković ljut što više nije kapiten Partizana?
Nakon poslednjeg treninga pred put, Mihajlo Andrić je izneo svoja očekivanja:

“Idemo da pokažemo timski napredak na kome radimo mesec dana. Čekaju nas teški rivali i jake utakmice za ovu fazu priprema. Mislim da radimo dobro, ali videćemo. Nov je tim, radimo na uklapanju, ali će utakmice na početku sezone dati pravo stanje stvari”.

Prošla sezona je bila puna pehova i povreda. Ovu si započeo sa nekoliko dobrih rola, posebno protiv Bešiktaša u Hali Sportova “Ranko Žeravica”, kada si nanizao pet trojki i 20 poena. Da li je to nagoveštaj boljih dana za tebe?

“Ja se nadam. Još je rano o svemu govoriti, polako, polako... Duga je sezona, rano je za iznošenje ambicija i timskih i individualnih”, kazao je popularni Miha, dok ga je Vanja Marinković prekinuo povicima sa drugog dela terena:

“Vrati mi traku, kapitenu”!

Odmah smo upitali Marinkovića za komentar.

“Ma šali se Vanja, nije se naljutio, sve je ok”, uz osmeh će novi kapiten, koji je izdanak omladinske škole crno-belih, sa najdužim stažom u klubu od svih prvotimaca.

Koliko ti znači kapitenska traka najtrofejnijeg srpskog kluba?

“Velika čast, ali i odgovornost sigurno, kada znate ko ju je sve nosio, dizao i naosvajao se trofeja. Lep je osećaj i trudiću se da opravdam čast koja mi je ukazana”, završio je Andrić.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar