Старац из Бањалуке мртав у аутобусу

Права драма одиграла се прексиноћ на линији број „9“ у бањалучком насељу Карановац, када је у аутобусу пронађено беживотно тело пензионера, Меаза Бојића (80) из Бањалуке.

Република Српска 08.09.2016 | 09:19
Старац из Бањалуке мртав у аутобусу
Возач аутобуса „Павловић турса“ Миљан Д. током вожње је приметио да један од путника никако не излази напоље, а забринутост је кулминирала када је старац непомично седео и на последњој аутобуској станици. Возач је не знајући да ли старац спава или не, отишао до непознатог човека како би проверио о чему се ради.
 
Убрзо је утврдио да старац не даје знаке живота, након чега је обавештена полиција.

"Ово је други случај у протеклом периоду да у бањалучким аутобусима умиру пензионери. Пре неколико дана иста судбина задесила је несретну жену која је умрла након инфаркта", испричао је извор „ЕуроБлица“ близак полицији.

Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука, изјавила је јуче за „ЕуроБлиц“ да је полиција о беживотном телу старца обавештена око 20.20 часова када је возач аутобуса позвао дежурну оперативну службу.

"У пријави је наведено да је на последњој станици линије „9“ у бањалучком насељу Карановац у аутобусу пронађено беживотно тело старијег мушкарца" објаснила је Маркановићева.

Након увиђаја утврђено је да на телу старца нема трагова насиља, те да је преминуо природном смрћу, односно након срчаног удара.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Димњачар

08.09.2016 08:39

Да ли боже има икога свога, да га барем сахране како треба? Покој ти души госпон пензионер...

ОДГОВОРИТЕ