Starac iz Banjaluke mrtav u autobusu

Prava drama odigrala se preksinoć na liniji broj „9“ u banjalučkom naselju Karanovac, kada je u autobusu pronađeno beživotno telo penzionera, Meaza Bojića (80) iz Banjaluke.

Republika Srpska 08.09.2016 | 09:19
Starac iz Banjaluke mrtav u autobusu
Vozač autobusa „Pavlović tursa“ Miljan D. tokom vožnje je primetio da jedan od putnika nikako ne izlazi napolje, a zabrinutost je kulminirala kada je starac nepomično sedeo i na poslednjoj autobuskoj stanici. Vozač je ne znajući da li starac spava ili ne, otišao do nepoznatog čoveka kako bi proverio o čemu se radi.
 
Ubrzo je utvrdio da starac ne daje znake života, nakon čega je obaveštena policija.

"Ovo je drugi slučaj u proteklom periodu da u banjalučkim autobusima umiru penzioneri. Pre nekoliko dana ista sudbina zadesila je nesretnu ženu koja je umrla nakon infarkta", ispričao je izvor „EuroBlica“ blizak policiji.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je juče za „EuroBlic“ da je policija o beživotnom telu starca obaveštena oko 20.20 časova kada je vozač autobusa pozvao dežurnu operativnu službu.

"U prijavi je navedeno da je na poslednjoj stanici linije „9“ u banjalučkom naselju Karanovac u autobusu pronađeno beživotno telo starijeg muškarca" objasnila je Markanovićeva.

Nakon uviđaja utvrđeno je da na telu starca nema tragova nasilja, te da je preminuo prirodnom smrću, odnosno nakon srčanog udara.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dimnjačar

08.09.2016 08:39

Da li bože ima ikoga svoga, da ga barem sahrane kako treba? Pokoj ti duši gospon penzioner...

ODGOVORITE