Шта вам овај осмјех говори?! Па Марота је опет побиједио, наравно...!

Јуве по свему судећи завршио посао око још једног ТОП појачања...

Фудбал 16.09.2016 | 17:00
Шта вам овај осмјех говори?! Па Марота је опет побиједио, наравно...!
Аксел Витсел није обукао дрес Јувентуса, иако је последњег дана прелазног рока седео у хотелу у Торину и чекао да потпише уговор. Зенит је рекао НЕ, надајући се да ће успети да убеди Белгијанца да потпише нови уговор, али испоставило се да су Руси направили кобну грешку. 

После данашњег састанка Витселовог агента и клупских челника постало је јасно - Зенит је изгубио играча ког је платио чак 40.000.000 евра. Искусном везисти не пада на памет да потпише нову сарадњу. Он ће ове зиме потписати предуговор са Јувентусом, коме се обећао, а онда као слободан агент наредног лета доћи у Торино.

Први оперативац Старе даме Бепе Марота потврдио је на неки начин да је посао практично завршен, односно да је трансфер само одложен...

“Витсел је био добра прилика која нам се указала. У договору са Зенитом он је дошао на лекарске прегледе. На крају није потписао јер Руси нису успели да нађу замену за њега. Ми сматрамо да се овде ради само о одлагању трансфера. Уосталом, играч је сам неколико пута изјављивао да жели у Јувентус“, рекао је Марота италијанским медијима. 

Подсећања ради, Стара дама је Зениту нудила 18.000.000, плус 3.000.000 на конто бонуса. 

Јувентус је у завршници летњег прелазног рока тражио још једног играча средине терена, а један од главних кандидата био је  и Блез Маутиди из Пари Сен Жермена.

“Почели смо преговоре са Парижанима, али их нисмо завршили. Нажалост, постојали су одређени застоји у њиховим разговорима са играчем. И Матуиди је изразио жељу да дође, али ПСЖ га је задржао“, додао је Марота.

После свега што се данас догодило јасно је да ће Јуве дефинитивно одустати од Матуидија и довршити посао са Витселом.

А ко не би таквог играча узео за џабе?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар