Šta vam ovaj osmjeh govori?! Pa Marota je opet pobijedio, naravno...!

Juve po svemu sudeći završio posao oko još jednog TOP pojačanja...

Fudbal 16.09.2016 | 17:00
Šta vam ovaj osmjeh govori?! Pa Marota je opet pobijedio, naravno...!
Aksel Vitsel nije obukao dres Juventusa, iako je poslednjeg dana prelaznog roka sedeo u hotelu u Torinu i čekao da potpiše ugovor. Zenit je rekao NE, nadajući se da će uspeti da ubedi Belgijanca da potpiše novi ugovor, ali ispostavilo se da su Rusi napravili kobnu grešku. 

Posle današnjeg sastanka Vitselovog agenta i klupskih čelnika postalo je jasno - Zenit je izgubio igrača kog je platio čak 40.000.000 evra. Iskusnom vezisti ne pada na pamet da potpiše novu saradnju. On će ove zime potpisati predugovor sa Juventusom, kome se obećao, a onda kao slobodan agent narednog leta doći u Torino.

Prvi operativac Stare dame Bepe Marota potvrdio je na neki način da je posao praktično završen, odnosno da je transfer samo odložen...

“Vitsel je bio dobra prilika koja nam se ukazala. U dogovoru sa Zenitom on je došao na lekarske preglede. Na kraju nije potpisao jer Rusi nisu uspeli da nađu zamenu za njega. Mi smatramo da se ovde radi samo o odlaganju transfera. Uostalom, igrač je sam nekoliko puta izjavljivao da želi u Juventus“, rekao je Marota italijanskim medijima. 

Podsećanja radi, Stara dama je Zenitu nudila 18.000.000, plus 3.000.000 na konto bonusa. 

Juventus je u završnici letnjeg prelaznog roka tražio još jednog igrača sredine terena, a jedan od glavnih kandidata bio je  i Blez Mautidi iz Pari Sen Žermena.

“Počeli smo pregovore sa Parižanima, ali ih nismo završili. Nažalost, postojali su određeni zastoji u njihovim razgovorima sa igračem. I Matuidi je izrazio želju da dođe, ali PSŽ ga je zadržao“, dodao je Marota.

Posle svega što se danas dogodilo jasno je da će Juve definitivno odustati od Matuidija i dovršiti posao sa Vitselom.

A ko ne bi takvog igrača uzeo za džabe?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar