Ко се највише обрадовао црвеном картону Кјелинија?!

Зглобови једног нападача!!! Тако каже Алваро Мората пред дерби квалификација Италија - Шпанија.

Фудбал 09.09.2016 | 11:30
Ко се највише обрадовао црвеном картону Кјелинија?!
За две године у Торину изградили су пријатељски однос. Само, терен не признаје емоције, па се Алваро Мората поштено и дечачки искрено обрадовао искључењу Ђорђа Кјелинија у Израелу, на почетку квалификација за пласман на Мундијал у Русији.

Разлог: штопер Јувентуса ће због црвеног картона зарађеног у Хаифи сигурно пропустити дуел Азура и репрезентације Шпаније у другом колу Групе Г, 6. октобра.

„Да будем искрен, кад се утакмица завршила и кад сам ушао у свлачионицу после нашег сусрета са Линхештајном, када сам видео да је Кјелини зарадио црвени картон осетио сам - задовољство“, признаје Мората.

Образложио је оно што сви знају: избегао јер „батине“ у режији доскорашњег саиграча у црно-белом.

„Кад сам одлазио из Јувентуса, претио ми је да ћу запамтити меч у Торину у квалификацијама. Желим све најбоље Ђорђу, веома сам му захвалан за све што је учинио за мене, али искрено вам кажем, моји зглобови су веома захвални што је Кјелини искључен против Израела и што неће играти против нас“.

Чињеница да се наредни сусрет квалификација за Русију 2018. игра у Торину посебно радујеАлвара Морату.

„За мене ће то бити специјалан меч, једва чекам да опет заиграм на „Јувентус арени“. То су спортски разлози, а после онога што се крајем јуна десило у Француској имам и спортске разлоге. Осећам велику жељу за осветом, због тога што су нас Италијани елиминисали са ЕП-а“.

Шпански репрезентативац се овог лета вратио у Мадрид у трансферу вредном 30.000.000 евра. На почетку и игра, али само због тога што су Кристијано Роналдо и Карим Бензема повређени. Кад се врате, реално је очекивати да се Мората врати на клупу.

„Не знам, Роналдо, Бејл и Бензема су међу тројицом најбољих нападача света, али ја се не предајем. Покушаћу да се наметнем, даћу све од себе да тренуеру Зинедину Зидану отежам избор око састава тима“, оптимиста је Алваро Мората.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар