Коначни обрачун у Партизану: Среда, у пет поподне! Пуномоћја не важе!

Милорад Вучелић и званично кандидат актуелне власти у борби против Ненада Бјековића!

Фудбал 08.09.2016 | 23:15
Коначни обрачун у Партизану: Среда, у пет поподне! Пуномоћја не важе!
Као у вестерн филму, месецима су се гледали испод ока завађене стране у и око Партизана. Дошло се до тачке у којој узмицања нема. Коначни обрачун за власт у Хумској 1 десиће се у среду, 14. септембра, с почетком од 17 часова, у Спортском центру „Земунело“.

Само три дана пред 152. вечити дерби.

Тако је одлучила Привремена управа црно-белих, која је на седници у уторак одредила заказала термин Ванредне скупштине на којој ће се, ваљда, видети ко има јаче адуте да управља Парним ваљком.

Милорад Вучелић или Ненад Бјековић.

Вучелића је и формално Привремена управа предложила за председника, констатујући да јој је припала „част и задовољство“, пошто је у питању, како наводе „актуелни председник ЈСД Партизан и дугогодишњи успешни друштвено-спортски радник“.

Њему на црту ће кандидат опозиције, Ненад Бјековић, који је и пре оглашавања актуелне власти рекао да нема намеру да се повуче.

Посебно је интересантна чињеница да је Партизан обавестио јавност како за седницу Скупштине, овога пута, неће важити пуномоћја, која су на претходном, срамотно прекинутом мајском заседању, била највећи предмет спорења. То даље значи, поручују из Хумске 1, да су сви делегати у обавези да лично присуствују седници Ванредне скупштине.

Она ће имати следећи дневни ред:
1. Избор Радног председништва, Верификационе комисије и оверача записника
2. Усвајање записника са Скупштине Партизана одржане 19. јула 2015.
3. Информације о раду у ФК Партизан између две скупштине (том приликом извештај ће поднети бивши председник Зоран Поповић, председник Радне групе од 21. децембра до 26. маја Иван Ћурковић, председник Привремене управе Милорад Вучелић, генерални директор Милош Вазура и председник Надзорног одбора, др Владимир Вулетић)
4. Усвајање оставке председника и чланова Управног одбора Партизана
5. Избор председника Партизана
6. Избор чланова Управног одбора Партизана

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар